Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 грудня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 грудня 2023 року

31 Грудня 2023
290

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 грудня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
290
Масований ракетний удар та бюджет України.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 грудня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 грудня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У «Нічній варті» цього дня говорили про підсумки 2023 року та сподівання на 2024 рік. Гостями студії були ректор Київської школи економіки, соціолог Тимофій Брік та політичний коментатор Борис Тизенгаузен. Останній говорив про Олексія Арестовича, його публічні заяви та психотип.

Про ситуацію з пенсіями у гостьовій студії Суспільного говорили з коментатором Сергієм Коробкіним. Він сказав, що в Уряду є проблеми з комунікацією, оскільки раніше обіцяли провести індексацію пенсій. Тепер говорять, що пенсії можуть трохи затриматись.

Директорка безпекових програм Ради зовнішньої політики «Українська призма» Ганна Шелест говорила про вибори у США. Вона розповіла про систему праймеріз та обмеження для Дональда Трампа у певних штатах. За словами Шелест, недопуск до праймеріз в окремих штатах вплине на загальні результати внутрішньопартійної боротьби.

Народні депутати Данило Гетманцев («Слуга народу») та Іван Крулько («Батьківщина») дискутували про те, де Україні взяти гроші. Зокрема, говорили про ймовірне скорочення окремих статей бюджету. Також обговорили можливість залучення конфіскованих російських активів. Цю ж тему продовжили з політичним оглядачем Максимом Джигуном. Він же розмірковував над темою мобілізації.

У блоці «Інтера» з оглядачами Валентином Гладких та Олександром Мусієнком говорили про ракетні атаки на Україну.  Мусієнко сказав, що удар по усій території України — має винятково терористичну мету.


З радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком у гостьовій студії «Ми — Україна» обговорювали міжнародну політику та підтримку України. Він сказав, що після програшу Росії в міжнародних інституціях розпочнеться трансформація.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
290
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду