detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
04.01.2024 10:22
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 січня 2024 року
Снайперський рекорд, піар Леоніда Кучми та інтерв’ю Михайла Подоляка.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда Суспільного. Показали інтерв’ю зі стендап-коміком Василем Байдаком, військовослужбовцем Віктором Бортником, а також повторили частину етеру попередньої доби, зокрема частину гостьової студії та підсумковий випуск новин.

У блоці «1+1» показали інтерв’ю з українським снайпером В’ячеславом Ковальським, який встановив світовий рекорд після пострілу з української зброї. Він сказав, що для досягнення рекорду необхідна якісна зброя та кваліфікація стрілка. Також він сказав, що не приховує своє обличчя, оскільки не бачить у цьому сенсу.

Директорка Державної служби зайнятості Юлія Жовтяк у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорила про навчання для безробітних. Вона розповіла, як відбувається процес навчання та взаємодії з навчальними закладами. За її словами, навчатись можна за 120-ма спеціальностями, які  затвердженні Міністерством економіки.

Із заступником голови Національного банку України Сергієм Ніколайчуком говорили про попит на іноземну валюту в Україні. За його словами, попит виник через сезонність та психологічний тиск на українців. Повернення до фіксованого курсу гривні не розглядається. 

Також у новинному блоці показали сюжет із ознаками замовності про допомогу дітям від Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна». Однією з коментаторок у сюжеті була прессекретарка другого президента Дарка Оліфер.

У блоці телеканалу «Рада» про повернення українських військових із російського полону розповідав представник Генерального управління розвідки Андрій Юсов,  а також народний депутат Єгор Чернєв («Слуга народу»).

Показали й інтерв’ю з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком, який розмірковував про міжнародну політику, ситуацію на передовій та мобілізацію. 


Також показали інтерв’ю з виконуючим обов’язки міністра культури та інформаційної політики Ростиславом Карандєєвим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY