Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 січня 2024 року

7 Січня 2024
250

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
250
Українська економіка та вибори у світі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У «Нічній варті» цього дня говорили з керівником Центру протидії дезінформації при РНБО Андрієм Шаповаловим. Він сказав, що Центр наразі працює з найсучаснішими технологіями для оперативної боротьби з російською пропагандою.

Також у блоці «1+1» повторили частину етеру попередньої доби: дискусійну студію та підсумковий випуск новин, який показали двічі.

У блоці Суспільного про допомогу Україні від США говорили з керівником одного з окружних відділень Республіканської партії Борисом Пінкусом. Він сказав, що російська пропаганда поширює інформацію, наче США більше не допомагатимуть Україні. Але наразі буцімто є лише певна затримка з продовженням допомоги.

Заступник голови Національного банку України Сергій Ніколайчук у гостьовій студії телеканалу «Інтер» говорив про попит людей на іноземну валюту. А пресофіцер Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо розповідав про ситуацію на Куп’янському напрямку.

З колишнім послом України у США Валерієм Чалим говорили про прогнози на 2024 рік. Він розповів, що більшість населення Землі цього року йде на вибори. Загалом вибори відбудуться у 76 країнах. Варто звертати увагу на країни, де внаслідок виборів може відбутись зміна стратегій: США, Індонезія та Індія. Зокрема, остання може перетворитись з демократії у своєрідну напівдемократію, через цементування влади та панівної релігії.


У блоці «Ми — Україна» показали інтерв’ю з очільником Національного банку України Андрієм Пишним. Він розповів про підсумки 2023 року, зниження інфляції та стабілізацію економіки. Також він сказав, що якийсь час Україні доведеться триматись на власних ресурсах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
250
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду