Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 грудня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 грудня 2023 року

30 Грудня 2023
270

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 грудня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
270
Російські активи закордоном та благодійність Віктора Пінчука.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 грудня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 грудня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільне в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер». Гостем програми «Нічна варта» став український музикант Петро Чорний. Також традиційно показували дискусійну студію телеканалу «Рада». Із політичними оглядачами Ігорем Чаленком та Олексієм Буряченком говорили про готовність Росії до перемовин. Із експертом з авіації Анатолієм Храпчинським говорили про літаки F-16 та їхнє використання в бою.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ із засновницею ініціативи з інформаційної гігієни «Як не стати овочем» Оксаною Мороз говорили про російську пропаганду. 

Також у гостьовій студії говорили з керівницею всеукраїнського проєкту Recovery s членкинею правління Фонду Віктора Пінчука Світланою Гриценко. Зазначимо, що телеканали ICTV та СТБ входять до медіагрупи StarLight Media, яка належить Пінчуку.

У блоці  телеканалу «Рада» показали інтерв’ю з міністром внутрішніх справ України Ігорем Клименком. А також із міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Іриною Верещук.

Політичний коментатор Георгій Біркадзе розмірковував над санкціями проти Росії. Він говорив про важливість конфіскації російських активів, оскільки ці гроші можуть стати основою для відбудови Eкраїни. Далі він говорив про важливість дотримання європейських стандартів.

Михайло Подоляк, радник керівника Офісу президента, у гостьовій студії телеканалу «1+1» говорив про підтримку України. Він сказав, що європейці не готові воювати, тому, аби війна не почалась на території Європи, важливо передати Україні необхідне озброєння.


З актором студії «Квартал 95» Юрієм Великим говорили про гумор під час війни.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
270
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду