Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 грудня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 грудня 2023 року

1 Січня 2024
479

Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 грудня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
479
Анонс «Єдиного кварталу» та прогнози Ванги на 2024 рік.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 грудня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 грудня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера»,  ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» показали інтерв’ю з полковником ЗСУ Євгеном Межевикіним. Говорили про роботу з військовими, походження позивного «Адам» та війну.

Начальник служби зв’язків із громадськістю 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура» Дмитро Лазуткін розповідав про ситуацію на передовій. Зокрема про вплив новорічних свят на активність російської армії. Та ймовірне перегрупування росіян.

В інтерв’ю з головою Фонду державного майна України Віталієм Ковалем говорили про приватизацію та активність підприємців. Він сказав, що більше ділової активності підприємств наразі спостерігається у західній частині країни. Проте є тенденції відновлення південного та східного регіонів. Також показали інтерв’ю з очільницею Агентства з розшуку та менеджменту активів Оленою Думою. Вона розповідала про створення Реєстру арештованих активів.

Повторили підсумковий випуск новин попередньої доби й інтерв’ю із виконуючим обов’язки міністра молоді та спорту Матвієм Бідним. Зазначимо, що цього дня команди телеканалу «Ми — Україна» працювала в етері нацмарафону протягом дванадцяти годин.

У блоці телеканалу «1+1» згадували ключові події 2023 року. Зокрема, про наслідки підриву росіянами Каховської дамби говорили з кореспонденткою ТСН Наталією Ярмолою, істориком Максимом Опанасенком та науковцем і військовослужбовцем Борисом Вихованецем.

Також у новинах «1+1» показали сюжет-анонс про «Єдиний квартал», який цього дня вийшов в етері телеканалу «1+1 Україна». 


Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда телеканалів ICTV та СТБ. Зокрема, у ньому показали сюжет про передбачення Ванги та розвиток ШІ у 2024 році.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
479
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду