Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 січня 2024 року

3 Січня 2024
1766

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1766
Пріоритети Верховної Ради та масований ракетний удар.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалів ICTV та СТБ. Повторили частину етеру попередньої доби. Зокрема, кілька разів показали підсумковий випуск новин, а також інтерв’ю з віцепрем'єр-міністеркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною і з співачкою Наталею Могилевською.

З народною депутаткою Євгенією Кравчук («Слуга народу») говорили про плани Верховної Ради на 2024 рік. Вона сказала, що парламентський комітет напрацює компромісний проєкт Закону про мобілізацію. І що російські ракети — нагадування, що війна триває, але люди мають відчувати справедливість. Щодо демобілізації Кравчук розповіла, що та може припасти на 2025 рік, якщо військових буде кому змінити. 

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов коментував наслідки масового ракетного удару по Харкову. А голова Київської ОВА Руслан Кравченко говорив про ситуацію у столиці. 

Народна депутатка Ольга Василевьска-Смаглюк («Слуга народу») говорила про підвищення пенсій.

Наслідки ракетних атак для української психіки у гостьовій студії «Ми — Україна» коментував психолог Дмитро Попов. Він сказав, що практично неможливо виміряти вплив атак на все суспільство, кожен випадок необхідно розглядати окремо. І вирішив, що ракетні удари — примус до перемовин, які вигідні винятково Володимиру Путіну. Оскільки той хоче показати свій вплив перед виборами 2024 року.

Також про масований ракетний удар говорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. Він сказав, що Росія прийшла до України, аби масово вбивати українців. 


Про те, як українці донатили у 2023 році, говорили з волонтером Сергієм Притулою. Він розповів про напрямки, з якими працює їхня команда, а також про результати активних зборів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1766
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду