detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
01.01.2024 18:08
Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 грудня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 грудня 2023 року
Анонс «Єдиного кварталу» та прогнози Ванги на 2024 рік.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера»,  ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» показали інтерв’ю з полковником ЗСУ Євгеном Межевикіним. Говорили про роботу з військовими, походження позивного «Адам» та війну.

Начальник служби зв’язків із громадськістю 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура» Дмитро Лазуткін розповідав про ситуацію на передовій. Зокрема про вплив новорічних свят на активність російської армії. Та ймовірне перегрупування росіян.

В інтерв’ю з головою Фонду державного майна України Віталієм Ковалем говорили про приватизацію та активність підприємців. Він сказав, що більше ділової активності підприємств наразі спостерігається у західній частині країни. Проте є тенденції відновлення південного та східного регіонів. Також показали інтерв’ю з очільницею Агентства з розшуку та менеджменту активів Оленою Думою. Вона розповідала про створення Реєстру арештованих активів.

Повторили підсумковий випуск новин попередньої доби й інтерв’ю із виконуючим обов’язки міністра молоді та спорту Матвієм Бідним. Зазначимо, що цього дня команди телеканалу «Ми — Україна» працювала в етері нацмарафону протягом дванадцяти годин.

У блоці телеканалу «1+1» згадували ключові події 2023 року. Зокрема, про наслідки підриву росіянами Каховської дамби говорили з кореспонденткою ТСН Наталією Ярмолою, істориком Максимом Опанасенком та науковцем і військовослужбовцем Борисом Вихованецем.

Також у новинах «1+1» показали сюжет-анонс про «Єдиний квартал», який цього дня вийшов в етері телеканалу «1+1 Україна». 


Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда телеканалів ICTV та СТБ. Зокрема, у ньому показали сюжет про передбачення Ванги та розвиток ШІ у 2024 році.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY