Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 вересня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 вересня 2023 року

17 Вересня 2023
520

Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 вересня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
520
Відкриття реєстру декларацій та Конгрес регіональних влад.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 вересня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

З радником керівника Офісу президента Сергієм Лещенком у блоці телеканалу «Рада» говорили про зустріч президента Росії Володимира Путіна та очільника Північної Кореї Кім Чен Ина. Він сказав, що очільник РФ наразі готовий мати справу з найбіднішими країнами для забезпечення набоями та снарядами. Далі він також коментував слова свого керівника Андрія Єрмака щодо необхідності посилення санкційного тиску.

Політичний коментатор Валентин Гладких розмірковував про необхідність поновлення е-декларування та відкриття реєстрів. Він сказав, що «Слуга народу» на фоні голосування за відкриті декларації виглядає не дуже добре, оскільки їм би мало вистачити голосів, аби відкрити реєстри з першого разу. Також він говорив, що важливо запровадити довічний моніторинг статків колишніх держслужбовців.

Наприкінці блоку «Ради» та на початку блоку «Ми — Україна» про ситуацію на передовій двічі говорили з начальницею Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталією Гуменюк. Різниця між її включеннями до етеру національного марафону складала тринадцять хвилин.

Про онлайн-опитування від Державної служби статистики говорили з очільником установи Ігорем Вернером. Зокрема, мова йшла про опитування щодо зайнятості населення. Також він сказав, що наразі державі треба оптимізувати видатки й оптимізувати шляхи проведення статистичних досліджень.

У блоці Суспільного про проєкт бюджету на 2024 рік говорили з народною депутаткою Лесею Забуранною («Слуга народу»). А з генеральним директором громадської організації «Українська аграрна конфедерація» Павлом Ковалем говорили про заборону Євросоюзом експорту українського зерна.

У блоці телеканалу «Інтер» із заступником керівника Офісу президента Олексієм Кулебою говорили про Конгрес місцевих та регіональних влад.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
520
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду