Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 вересня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 вересня 2023 року

13 Вересня 2023
612

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 вересня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
612
Бюджет на 2024 рік та конференція Віктора Пінчука.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 вересня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Інтера», «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

Команда телеканалу «Рада» цієї доби працювала в етері національного марафону дванадцять годин. Протягом перших п’яти годин етеру транслювали запис пленарного засідання Верховної Ради України.

З народним депутатом Павлом Бакунцем («Довіра») говорили про бюджет України на 2024 рік. Зокрема, його запитали про збільшення соціальних виплат. Він зазначив, що бюджет буде бюджетом оборони для забезпечення найвідважніших українців — захисників. Щодо соціальних виплат він зазначив, що вони також будуть збільшені. Зокрема мінімальна зарплата з 1 січня 2024 року передбачена на рівні 7100 гривень. 

Притягнення Росії та її керівництва до відповідальності за воєнні злочини в Україні обговорювали з нардепом Олександром Качурою («Слуга народу»). Його колега по партії Дмитро Соломчук розмірковував про експорт українського зерна. А ще один представник «Слуги народу» Данило Гетманцев говорив про стан української економіки та контроль за статками політиків.

З політичним коментатором Георгієм Біркадзе говорили про стан енергосистеми України. Він розповідав, що цьогоріч країна готова до оборони енергетичної системи. Після оцінки цієї теми він перейшов до обговорення Саміту Великої двадцятки та його результатів. Зокрема, він зазначав, що не бачить конкретних кроків після саміту для відновлення зернової угоди.

У гостьовій студії телеканалу «1+1» про спорт наживо говорили з міністром молоді та спорту Вадимом Гутцайтом. Він розповідав про українських спортсменів та повернення до міжнародних змагань.

Також у блоці «1+1» показали інтерв’ю з командиром батальйону 63-ї механізованої бригади Назаром, який має позивний Фугас. Говорили про початок війни, російську армію та потребу у ротаціях.

Виконавча директорка форуму «Ялтинська європейська стратегія» Світлана Ковальчук у блоці телеканалів ICTV та СТБ розповідала про те, як пройшов цьогорічний захід. Також у підсумковому випуску новин цієї доби показали сюжет про конференцію, одним із коментаторів у якому був її засновник Віктор Пінчук. Нагадаємо, що телеканали ICTV та СТБ входять до медіагрупи StarLight Media, яка належить Віктору Пінчуку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
612
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду