Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 вересня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 вересня 2023 року

22 Вересня 2023
190

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 вересня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
190
Генасамблея ООН та візит Зеленського до США.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 вересня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда Суспільного. Протягом блоку повторили частину етеру попередньої доби.

Протягом першої години блоку «1+1» повторили випуск «Нічної варти», який був в етері 16 вересня 2023 року. Із  заступником постійного представника президента в АР Крим Денисом Чистіковим та президентом центру глобалістики «Стратегія XXI» Михайлом Гончаром говорили про репресії у Криму.

З міністром освіти та науки Оксеном Лісовим говорили про повернення дітей до офлайн навчання. Він сказав, що наразі основний пріоритет — безпека дітей, проте офлайн — найякісніший формат навчання. Також говорили про онлайн навчання, забезпечення дітей гаджетами та фінансування будівництва укриттів. Зокрема, міністр зазначив, що у 2024 році 2,5 мільярди закладено на будівництво укриттів у навчальних закладах.

Про загострення конфлікту у Нагорному Карабасі говорили з директором азербайджанського інформаційної агенції «Репорт» Фуадом Гусейналієвим. Він сказав, що свою цілісність Азербайджан відновив у 2020 році після Другої карабаської війни. Також, за його словами, країна почала антитерористичну операцію для того, аби ліквідувати формування вірменських сепаратистів.

З міністром Кабінету міністрів Олегом Немчиновим у блоці телеканалів ICTV та СТБ говорили про реформу оплати праці держслужбовців. Попередньої доби він розповідав про реформу у блоці телеканалу «Інтер».

Виконавча директорка «Українського ветеранського фонду» Наталія Калмикова розповідала про забезпечення ветеранів роботою. Вона сказала, що в Україні наразі немає експертизи з працевлаштування ветеранів, оскільки з 2014 року мало компаній наймали ветеранів. Проте ті, хто все ж зважився, були задоволені якістю роботи. Також вона сказала, що, аби дізнатись, як зробити добре ветеранам, необхідно спитати їх.

У блоці «Ради» про засідання Генасамблеї ООН та візит Володимира Зеленського до США говорили з народною депутаткою Оленою Шуляк («Слуга народу»). Також про ООН говорили з народною депутаткою Роксоланою Підласою («Слуга народу») і радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. А з нардепом Олексієм Леоновим («Слуга народу») говорили про те, що у місцевих громад забрали військовий податок на доходи фізичних осіб.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
190
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду