Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 вересня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 вересня 2023 року

18 Вересня 2023
570

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 вересня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
570
Бюджет-2024 та формула миру Зеленського в ООН.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 вересня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Ми — Україна» показали випуск програми «Параграф», у якому обговорювали легенду про Довбуша. Гостями студії були історики Олександр Алфьоров й Антоніна Макаревич та кінорежисер Олесь Санін. Зазначимо, що на YouTube-каналі «Ми — Україна» цей випуск було опубліковано 7 вересня цього року. Тобто між його прем’єрою та трансляцією у нацмарафоні пройшло десять днів.

Також у нічному блоці повторили підсумковий випуск новин попередньої доби, вказавши, що транслюються новини минулого дня, інтерв’ю з віцепрем'єр-міністеркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною. А також повторили частину гостьової студії.

Народний депутат Олександр Мережко («Слуга народу») у блоці телеканалу «Рада» говорив про формулу миру Володимира Зеленського та необхідність переконати країни-члени ООН в доцільності її реалізації. Зокрема, він сказав, що Генеральна асамблея ООН — найголовніший майданчик світової дипломатії. Крім того, він говорив про потребу переконати країни, які входять до Радбезу ООН, виключити зі складу ради Росію.

Про бюджет на 2024 рік й зокрема його соціальну складову говорили з народним депутатом Михайлом Цимбалюком («Батьківщина»). А підвищення мінімальної заробітної плати коментувала народна депутатка Ірина Констанкевич («За майбутнє»).

Наприкінці блоку «Ради» показали інтерв’ю з французьким кінорежисером Мішелем Азанавічусом.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ із заступником міністра освіти і науки України Андрієм Сташіківим говорили про нову українську школу в умовах війни. Він розповідав про друк підручників та співпрацю з міжнародними партнерами. Також у цьому блоці про бюджет на наступний рік говорили з народною депутаткою Роксоланою Підласою («Слуга народу»).

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда телеканалу «1+1».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
570
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду