Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 вересня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 вересня 2023 року

13 Вересня 2023
565

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 вересня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
565
Президент очима Михайла Подоляка та відкриття реєстру декларацій.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 вересня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювали команди телеканалів ICTV та СТБ. Протягом 6 годин етеру транслювали повтори. Зокрема, показали підсумковий випуск новин попередньої доби, а також гостьову студію з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком, воєнним оглядачем Олександром Коваленком і пані послом України у США Оксаною Маркаровою.

З міністром юстиції Денисом Малюською у гостьовій студії «Інтера» говорили про роботу над реєстром завданих Україні збитків під час війни. Дипломат Руслан Осипенко розповідав про саміт Великої двадцятки та вплив війни на міжнародну політику.

Народна депутатка Марія Мезенцева розповідала про відповідність українських міст і селищ європейським стандартам. Зокрема, вона говорила про важливість безпеки освітнього процесу та про забезпечення дітей і вчителів різними пристроями для навчання. Також вона сказала, що разом із головою Харківської обласної військової адміністрації Олегом Синєгубовим неодноразово передавала планшети до навчальних закладів.

У блоці «Ми — Україна» про ракетний удар по Кривому Рогу 11 вересня говорили з головою Ради оборони міста Олександром Вілкулом. Він прокоментував гуманітарну ситуацію у місті та районі. Чому про ракетний удар 11 вересня говорили по обіді 12 вересня — невідомо.

У блоці Суспільного з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком говорили про відкриття реєстру електронних декларацій. Зокрема, він розповідав про те, що, ветувавши закон, президент зафіксував необхідність відкриття реєстру. Як сказав Подоляк, депутати внесуть поправки до закону. Коментуючи результати соцдослідження про корупцію, гість повідомив, що сприймає відповідальність президента як те, що наразі існує інститут глави держави, якому найбільше довіряє суспільство, й хоче, щоб президент карав за корупцію. Також він сказав, що, на його думку, суспільство вважає президента людиною, яка може навести лад будь-де, навіть у тих відомствах, які йому не підпорядковуються.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
565
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду