Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 вересня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 вересня 2023 року

21 Вересня 2023
272

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 вересня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
272
Генасамблея ООН та зарплати держслужбовців.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 вересня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалів ICTV та СТБ. Протягом шести годин етеру транслювали повтори.

У блоці телеканалу «Інтер» про оплату праці державних службовців говорили з міністром Кабінету міністрів Олегом Немчіновим. Він розповів, що з 1 січня 2024 року розмір мінімальної заробітної плати становитиме 7100 гривень, а урядовий оклад має становити не менше мінімальної зарплати, до якої може додаватися премія.

Із керівником Центру громадської аналітики "Вежа" Валерієм Клочком говорили про мирні план та завершення війни на умовах третіх країн. Також Клочко сказав, що ООН має послабити можливості Росії вести війну. 

Про бюджет на 2024 рік говорили з головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком. Він сказав, що наразі бюджет має бути збалансованим та наближати перемогу.

З політичним коментатором Володимиром Фесенком у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили про візит президента України Володимира Зеленського до США та його зустріч із президентом США Джозефом Байденом. Ведучі просили гостя виокремити головні та другорядні зустрічі Зеленського, проте він не зміг цього зробити, зазначивши, що абсолютно усе під час цієї поїздки важливо.


У блоці Суспільного про міжнародну роль ООН та політику говорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. А про стан Рамзана Кадирова говорили з директором «Українського інституту майбутнього» Вадимом Денисенком та депутат парламенту республіки Ічкерія Хусейном Ісхановим.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
272
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду