Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 вересня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 вересня 2023 року

17 Вересня 2023
693

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 вересня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
693
Відновлення України та інтерв’ю Ольги Стефанішиної.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 вересня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону цієї доби працювала команда телеканалу «Інтер». Традиційно протягом однієї години транслювали дискусійну студію телеканалу «Рада». З політичним коментатором Ростиславом Смірновим та воєнним оглядачем Владиславом Селезньовим говорили про спецоперацію «Синиця». Фахівець з ракетного озброєння Олександр Кочетков розповідав про війну та використання морських дронів. А політичний оглядач Микола Давидюк розмірковував про візит державного секретаря США Ентоні Блінкена до Києва.

Про податки у блоці телеканалів ICTV та СТБ дебатували народний депутат Данило Гетманцев («Слуга народу») та виконавчий директор «Всеукраїнської асоціації громад» Іван Слободяник. А ситуацію з експортом українського зерна коментував міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський.

Команда телеканалу «Рада» цього дня організувала виїзну гостьову студію на фоні знищених росіянами автівок на Київщині. У студії працювали Катерина Федотенко та Назар Довгий, а також Тетяна Гончарова та Вадим Колодійчук.

З політичним коментатором Георгієм Біркадзе розмірковували про бюджет 2024 року та податки для бізнесу. Він акцентував увагу на відсутності підвищення податків для бізнесу й підкреслив, що це позитивне явище для бізнесу. Також розповів про дворазове підвищення мінімальної зарплати та збереження соціальних виплат. Про бюджет  2024 року також говорила народна депутатка Оксана Савчук («Слуга народу»).

Народна депутатка Ірина Борзова («Слуга народу») говорила про державну програму молодіжних обмінів «Віднова», яка спрямована на відновлення постраждалих громад. Зокрема, вона розповіла, що під час таких обмінів молоді люди займатимуться відновленням молодіжних просторів на території України.

Також у блоці показали частину інтерв’ю віцепрем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною для журналістки «Радіо Свобода» Зоряни Степаненко.  

У дискусійній студії «1+1» про політику Володимира Путіна цього дня говорили політичні оглядачі Володимир Фесенко і Руслан Осипенко та головний редактор порталу «Україна по-арабськи» Мохаммад Фараджаллах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
693
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду