Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 вересня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 вересня 2023 року

20 Вересня 2023
510

Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 вересня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
510
Бюджет на 2024 рік і ймовірні вибори.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 вересня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер». Традиційно протягом години транслювали дискусійну студію телеканалу «Рада». Про опалювальний сезон говорили з політичним коментатором Олексієм Буряченком, директор енергетичних програм Центру Разумкова Володимиром Омельченком та експертом з енергетичних питань Геннадієм Рябцевим. А міжнародну санкційну політику коментував юрист Тарас Рябченко.

Також у блоці «Інтера» повторили частину етеру попередньої доби. Зокрема, інтерв’ю українського кінорежисера Ахтема Сейтаблаєва та підсумковий випуск новин попереднього тижня.

У блоці «Ради» про вартість овочів і фруктів говорили з народним депутатом Дмитром Соломчуком («Слуга народу»). Зокрема, він сказав, що не бачить чим український фермер заважає польському. А також додав, що після пів року блокування українського зерна ціна на ринку не змінилася.

З колегою Соломчука по партії Євгенією Кравчук («Слуга народу») говорили про державний бюджет на 2024 рік. Вона сказала, що важливо, аби було виконано всі вимоги, які потрібні для отримання макрофінансової допомоги від міжнародних партнерів.  Також про бюджет цього дня говорили з нардепом Павлом Бакунцем («Довіра»).

У блоці «1+1» про бюджет 2024 року говорили з народною депутаткою Роксоланою Підласою («Слуга народу»). Вона сказала, що наразі депутати розуміють, що протягом року бюджет переглядатиметься й, зокрема, збільшуватимуться видатки на оборону країни. Крім того, вона розповіла, що основні доходи будуть від податкової, митниці, держпідприємств і Національного банку України. Також вона сказала, що до цього бюджету заклали реалістичні очікування від приватизації.

З координаторкою виборчих і парламентських програм громадської мережі «Опора» Ольгою Айвазовською у блоці телеканалів ICTV та СТБ говорили про ймовірність проведення виборів під час війни. Вона говорила про те, що неможливо забезпечити безпеку на виборах. Фактично це може призвести до низької явки та включеності всіх людей у процес. Зокрема, не всі зможуть балотуватись і не всі зможуть голосувати. Це закономірно може викликати питання про легітимність таких виборів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
510
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду