Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 березня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 березня 2023 року

16 Березня 2023
661

Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 березня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
661
Озброєння для України, перейменування Росії на Московію та виселення Московського патріархату з Києво-Печерської лаври.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 березня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «1+1», «Інтер», ICTV/СТБ, «Ми — Україна».

Блоків «Ради» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У блоці «1+1» показали новий випуск програми «Нічна варта». У першій частині йшлося про перейменування Росії на Московію. До студії запросили політкоментатора Олександра Солонтая та історика Андрія Рукаса. Другий блок присвятили обговоренню мирного плану та завершенню війни, ці теми коментували дипломат Руслан Осипенко та політолог Володимир Фесенко.

Блок «Інтера» розпочався з повтору інтерв’ю Дмитра Чистякова із військовослужбовцем Назаром Жолобовичем, яке показували 27 лютого 2023 року.

З керівником експертної групи внутрішніх комунікацій Міністерства оборони Василем Павловим у гостьовій студії «Інтера» говорили про пріоритети та потреби України в оборонній сфері, зокрема, про отримання військової техніки від закордонних партнерів. Крім того, говорили про стан озброєння й технічне забезпечення російської армії.

Кінорежисер Артем Сеітаблаєв у блоці телеканалів ICTV та СТБ розповідав про створення документального серіалу про різні бригади територіальної оборони. Загалом планується випустити 32 серії, а для виготовлення усього серіалу знадобиться близько року. Також він сказав, що далі серіал можуть передати для розміщення будь-якому телеканалу.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» виселення Української правосланої церкви Московського патріархату з Києво-Печерської лаври коментував міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко. Він вже розповідав про це в етері нацмарафону 11 та 12 березня, у блоках Суспільного, а також ICTV й СТБ.


Вручення премії «Оскар» обговорили з головою Ради з державної підтримки кінематографії Артемом Колобаєвим.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
661
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду