detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
14.03.2023 14:55
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 березня 2023 року
«Оскар» для Навального, який коментують усі.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: ICTV/СТБ, «Рада», Суспільне, «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок марафону, у якому працювали команди телеканалів ICTV та СТБ, складався з повторів.

З політкоментатором Георгієм Біркадзе у блоці «Ради» наживо говорили про  підготовку кримських окупантів до ймовірного наступу українських військових, детінізацію економіки, збільшення військових видатків та український вплив на премію «Оскар». З цими ж ведучими Біркадзе востаннє наживо зустрічався у студії телеканалу 10 березня. Крім нього, до студії «Ради» долучалися такі постійні політкоментатори: Олексій Якубін, Вадим Денисенко, Ростислав Смірнов.

«Оскар» для фільму про Навального обговорювали з кінорежисером Мирославом Слабошпицьким, який назвав це ганьбою для американської Кіноакадемії. Аналогічну тему підіймали з народним депутатом Микитою Потураєвим («Слуга народу») та політкоментатором Володимиром Фесенком

Збільшення видатків на оборону у блоці Суспільного коментували народні депутати Федір Веніславський («Слуга народу») і Ярослав Железняк («Голос»), а також політкоментатори Валентин Гладких і Микола Давидюк.

У блоці «1+1» про премію «Оскар» говорили з Азадом Сафаровим, другим режисером і лінійним продюсером фільму «Будинок зі скалок». Стрічки, яку Україна цього року номінувала на «Оскар», і яка змагалася в одній категорії з «Навальним». Коментуючи результати церемонії, Сафаров заявив, що перемога фільму про росіянина — це приклад того, як працює пропаганда і як грають на голлівудських сюжетах, протиставляючи одну людину режиму, хоча на правду це не так.


Протести у Грузії в гостьовій студії «1+1» коментували старший аналітик центру «Європейські цінності» Давид Стулік, депутат парламенту Грузії Коба Накопія та політкоментатор Володимир Фесенко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY