detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
13.03.2023 11:27
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 березня 2023 року
Виселення УПЦ МП з Лаври та підсумковий паркет для Андрія Єрмака

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок Суспільного складався з повторів, зокрема підсумкового випуску новин попередньої доби. Крім того, показали інтерв’ю зі снайперкою на псевдо Білка, яке виготовила запорізька філія каналу.

З народним депутатом Ярославом Юрчишиним («Справедливість», раніше «Голос») у блоці телеканалу «Ми — Україна» говорили про затвердження Антикорупційної програми на 2023-2025 роки та обрання голови Національного антикорупційного бюро. А нардеп Михайло Радуцький («Слуга народу») коментував ймовірне ухвалення Закону про медичний канабіс.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» розповіли про, цитуємо, «черговий плідний тиждень роботи Офісу президента». Зокрема мова йшла про розмову Андрія Єрмака з представниками громадських організацій та телефонну розмову з радником президента США з питань нацбезпеки Джейком Салліваном. Далі до паркету Єрмака долучилась радниця керівника Офісу президента Дарія Зарівна.

З політкоментатором Андрієм Вігірінським у блоці «Інтера» говорили про створення міжнародного трибуналу, санкції проти Росії та країни-союзниці держави-окупанта.

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко в гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорив про розірвання договору оренди Києво-Печерської Лаври з УПЦ Московського патріархату. Також він розповів про створення контрольно-ревізійної комісії, яка має оглянути стан Лаври й до складу якої увійдуть, серед інших, увійдуть представники УПЦ МП. За словами Ткаченка, він очікує конструктиву з боку керівництва Української православної церкви Московського патріархату й торговельних мереж, створених на території заповідника. Попереднього дня він розповідав про розірвання договору у блоці Суспільного.


О 22:45 в етері нацмарафону розпочався новий випуск програми «Антизомбі».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY