Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 грудня

Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 грудня

5 Грудня 2022
982

Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 грудня

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
982
Ситуація на передовій, поїздка Путіна на окуповані території України і санкції проти церковників Московського патріархату.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 грудня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 грудня

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Ради» говорили про ситуацію на передовій та необхідну Україні зброю. До гостьової студії долучили воєнних експертів, зокрема Дмитра Громакова, Владислава Селезньова, Петра Недзельського, Дмитра Снєгирьова, аналітика Олександра Кочеткова та пресофіцера 112 бригади територіальної оборони Андрія Ковальова.

Крім того, з регулярних гостей, які долучаються до етерів телеканалу «Рада», цієї ночі також включали політкоменаторів Валентина Гладких і Дмитра Васильєва, експерта Офісу реформ Кабінету міністрів України Максима Гардуса, економіста Івана Уса, завідувача сектору Національного інституту стратегічних досліджень Олексія Їжака та конфліктолога-міжнародника Григорія Перепелицю.

Із радником міністра внутрішніх справ Вадимом Денисенком обговорили інформацію щодо можливої поїздки Путіна на окуповані території Донеччини і Луганщини. Президенту Росії закидають, що він за вісім років жодного разу не відвідав окуповані Росією території. Й після поїздки Зеленського до щойно звільненого Ізюма російські воєнкори почали вимагати аналогічної поїздки президента Росії. Денисенко сказав, що ймовірніше за все візит запишуть у бункері та згодом покажуть чергову постановку.

Політкоментатор Олексій Буряченко у блоці телеканалу «Ми — Україна» говорив про обшуки у священників УПЦ Московського патріархату. Також він сказав, що санкції РНБО — не політичне рішення, вони спричинені кримінальними провадженнями. Зокрема, всі санкції діють у правовому полі, й в умовах війни необхідно убезпечити країну від усіх загроз. Розмова з ним тривала 25 хвилин.

Російські удари по Україні у студії каналу «Ми — Україна» обговорювали з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. Свій виступ він почав зі звинувачень міжнародних партнерів у тому, що дев’яти місяців не вистачило, аби надати всю необхідну допомогу. З ним говорили 28 хвилин.

Наприкінці доби у токшоу «Акцент» говорили про відновлення України з політкоментатором Миколою Давидюком та радником міністра внутрішніх справ Вадимом Денисенком, який був у національному ефірі вже вдруге за добу. Давидюк розповів, що сума компенсації, яку має сплатити Росія, може сягнути 700 мільярдів доларів. Щодо міжнародної допомоги Давидюк сказав, що не треба допомагати малими сумами — краще відразу дати багато.

Також двічі протягом доби запрошували речника Східного угрупування військ Сергія Череватого та воєнного експерта Сергія Грабського.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
982
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду