Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 листопада

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 листопада

1 Грудня 2022
894

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 листопада

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
894
Інспектування «Пунктів незламності» Денисом Монастирським, ситуація на передовій і поради від Подоляка.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 листопада
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 листопада

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Рада» цієї доби в національному етері не було.

Шестигодинний нічний блок Суспільного здебільшого складався з повторів. Зокрема повторили інтерв’ю з головою Верховної Ради України Русланом Стефанчуком, яке транслювали 27 листопада, і старшою науковою співробітницею Інституту історії України НАН України Людмилою Гриневич, яке було в етері 25 листопада. Також повторили включення попередньої доби, під час яких говорили з речницею головного управління ДСНС у Запорізькій області Юлією Баришевою та директоркою департаменту з питань люстрації міністерства юстиції України у 2014—2016 роках Тетяною Козаченко.

До блоку «Ми — Україна» для розмови про ймовірне засудження Росії за злочини, скоєні з 2014 року, запросили політкоментатора Ігоря Петренка. Розмова з гостем тривала п’ятнадцять хвилин. Його протитрували як політолога, забувши вказати, що Петренко — кінцевий бенефіціарний власник телеканалу «Ми — Україна».

Майже половина спікерів у блоці «Ми — Україна» говорили на теми, які стосуються ситуації на передовій і воєнних дій. До студії долучились начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат, пресофіцер Комендатури оборони Херсона Дмитро Плетенчук та представник Головного управління розвідки Вадим Скібінський. Крім них також говорили з військовими експертами Сергієм Грабським, Андрієм Риженком та Валерієм Рябих.

Загалом у блоці телеканалу «Ми — Україна» було 17 гостьових включень.

У гостьовій студії «Інтера» говорили з міністром Денисом Монастирським. На початку розмови кореспондентка сказала, що включення відбувається під час візиту міністра до одного з наметів незламності у Києві, і це не перша його інспекція. Розмова з міністром тривала шість хвилин, під час яких він розповідав, у чому цінність «Пунктів незламності» і які функції вони виконують.

З радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком у блоці ICTV/СТБ говорили про те, що завжди необхідно бути готовим до атаки й не ігнорувати сигнали тривоги.

З народною депутаткою Юлією Тимошенко говорили про захист енергетичної інфраструктури України. Включення тривало шість хвилин.

А з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком говорили про його поїздку до Брюсселя та допомогу міжнародних установ Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
894
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду