Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 листопада

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 листопада

30 Листопада 2022
934

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 листопада

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
934
Ситуація на передовій, припинення повноважень народних депутатів та облаштування «Пунктів незламності».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 листопада
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 листопада

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «1+1», «Рада», Суспільне.

Блоків ICTV/СТБ та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці «Інтера» ведучий Дмитро Чистяков говорив із харківським тріатлетом Вадимом Коваленком,  тренеркою з баскетболу Елеонорою Чек та директором Першого медичного центру Тель-Авіва Романом Гольдманом. Далі повторили інтерв’ю Анастасії Даугуле зі співаком Олегом Скрипкою та нічний випуск ток-шоу «Акцент», які були в етері попередньої доби.

Блок «1+1» розпочали з повтору частини токшоу «Нічна варта», яке показували в етері 26 листопада. Ведучі Євген Плінський і Наталя Островська говорили про роботу мобільних мереж в умовах блекауту з керівником департаменту експлуатації мережі Vodafone Олександром Ананьєвим.

Із заступницею міністра культури й інформаційної політики Анастасією Бондар у блоці Ради говорили про появу розділу про Україну на Google Arts and culture. Вона розповіла, що робота з сервісом велась ще до повномасштабного вторгнення, тому на платформі представлено 40 об’єктів, один із яких – харківський. Також вона сказала, що сторінка розширюватиметься.

Про ситуацію на передовій у блоці «Ради» говорили з речником командування Повітряних сил  Юрієм Ігнатом, речником Східного угрупування військ Сергієм Череватим, начальником об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напряму Євгеном Єріним та військовими Андрієм Іллєнком й Кирилом Сазоновим. Останнього протитрували як «політолога».

З нардепом Давидом Арахамією у блоці «Ради» говорили про міжнародний трибунал для Росії та визнання Росії державою-терористкою у США. За словами нардепа, це важливо для того, аби світові банки відмовились від роботи з росіянами. Після нього про роботу парламенту у гостьовій студії Ради розповідав голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Про підстави для припинення повноважень народних депутатів України говорили з директоркою департаменту з питань люстрації міністерства юстиції України у 2014—2016 роках Тетяною Козаченко. За її словами, коли журналісти говорять про «позбавлення мандата» чи «позбавлення громадянства», вони  суперечать Конституції, бо в ній не передбачене щось подібне.

Також протягом доби у блоках різних телеканалів говорили про ситуацію з електроенергією й роботу «Пунктів незламності».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
934
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду