Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада

25 Листопада 2022
923

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
923
Другий день блекауту, пункти незламності і міжнародна підтримка України.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» про засідання Парламентської асамблеї НАТО говорили з головою постійної делегації України Єгором Чернєвим. Він розповів про засідання Асамблеї та голосування делегації Угорщини на користь України. За його словами, голосували за Україну представники парламентської опозиції в Угорщині.

З міським головою Києва Віталієм Кличком говорили про ситуацію у столиці та відновлення роботи інфраструктури міста. Пізніше цього дня його також включали у блоці ICTV/СТБ. Віталій Кличко рідко долучається до етеру національного марафону. Частіше ситуацію у Києві та області коментує голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Політкоментатора Ігоря Петренка запросили наживо до гостьової студії «Інтера». Він говорив про геополітичну ситуацію у світі й військову допомогу Україні. Розмова з ним тривала п'ятнадцять хвилин. Ігор Петренко регулярно долучається до етерів національного марафону. Починаючи з 1 травня його долучали до етерів 42 рази. Крім того, формально він — кінцевий бенефіціарний власник нового телеканалу-учасника марафону «Ми — Україна».

Крім Петренка, до студії наживо також запрошували політичного коментатора Андрія Вігірінського.

Про роботу пунктів незламності говорили з заступником керівника Офісу президента Кирилом Тимошенком. Він розповів, що пункти мають працювати цілодобово та за бажання люди мають можливість залишитись там вночі, аби не порушувати комендантської години у своєму місті. Згодом його включали з обговоренням цієї ж теми у підсумковому випуску новин, який припав на блок ICTV/СТБ.

Про відновлення енергомережі у блоці ICTV/СТБ говорили з виконавчим директором компанії ДТЕК Дмитром Сахаруком.

Протягом доби в етері марафону показували соціальну рекламу з інформацією про пункти незламності.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
923
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду