Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 листопада

16 Листопада 2022
1024

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 листопада

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1024
Масований ракетний удар по Україні, саміт G20 та гуманітарна ситуація у різних містах України.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 листопада

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», Суспільне, ICTV/СТБ.

Блоків «Інтера» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Для обговорення бойових дій на Донеччині, які останнім часом посилились, до блоку «Ми — Україна» запросили українського журналіста та громадського діяча, колишнього члена Мінської контактної групи Сергія Гармаша. Зауважимо, що останнього разу його запрошували до етеру національного марафону 15 липня у блоці тоді ще телеканалу «Україна 24».

Десять із п’ятнадцяти включень у шестигодинному блоці телеканалу «Ми — Україна» були присвячені темі міжнародної політики та зокрема початку саміту G20. До обговорення саміту долучили:директора Центру міжнародних досліджень Володимира Дубовика, політкоментаторів Ігоря Рейтеровича і Дмитра Левуся.

Про поїздку президента України Володимира Зеленського до Херсона у блоці «Ради» говорили з радником міністра внутрішніх справ Вадимом Денисенком. Також він розповів про розмінування міста та закликав людей почекати з поверненням у Херсон. Денисенка цього дня включали також у гостьовій студії ICTV/СТБ. З ним говорили про міжнародну допомогу та військову підтримку України.

Також у блоці «Ради» показали виступ Зеленського на саміті G20. Пізніше прокоментувати його до гостьової студії запросили політолога-міжнародника Дмитра Левуся. Раніше цієї доби він вже був у блоці «Ми — Україна».

Крім того, цього дня знову запрошували нардепа Володимира Арешонкова. Нагадаємо, що Арешонков був членом Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) та кандидатом до Верховної Ради України від Опозиційного блоку «Не так!». До цього блоку також входили Віктор Медведчук, Нестор Шуфрич та Юрій Бойко. Він також працював головою Коростенської райдержадміністрації за президентства Януковича. Однак у 2014 році долучився до Блоку Петра Порошенка. Про політичний бекграунд гостя ефіру ведучі знову не нагадали.

У блоці Суспільного також показали виступ президента на саміті G20. Про Саміт також говорили з послом України в Індонезії Василем Гамяніним та нардепом Єгором Чернєвим.

Для обговорення наслідків масованого ракетного удару по Україні до блоку Суспільного включали мерів Львова, Харкова, Рівного, Житомира та Хмельницького. Також говорили з речником Командування Повітряних сил української армії Юрієм Ігнатом. Згодом Ігната також включали у блоці ICTV/СТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1024
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду