«Радио Вести» припинило мовлення в Києві

«Радио Вести» припинило мовлення в Києві

4 Березня 2017
3329
4 Березня 2017
12:23

«Радио Вести» припинило мовлення в Києві

3329
3 березня о 19:30 «Радио Вести» припинило мовлення в Києві на частоті 104,6 МГц у зв’язку з вимкненням передавача після непродовження ліцензії Нацрадою. Про це «Детектору медіа» стало відомо з власних джерел.
«Радио Вести» припинило мовлення в Києві
«Радио Вести» припинило мовлення в Києві

Зараз будь-яке мовлення на цій частоті відсутнє. Водночас «Радио Вести» транслюється в інтернеті, в ефірі йдуть здебільшого повтори програм. Також у «Радио Вести» залишилася частота 107,7 МГц у Дніпрі. Судячи з даних на сайті радіостанції, на «Радио Вести» залишився працювати ведучий Андрій Блінов – він вів програму «Постфактум» 3 березня, коли було вимкнено київський передавач.

Нагадаємо, що 3 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення відмовила київському «Радио Вести» (ТОВ «ТРК “Дивосвіт”») у продовженні строку дії ліцензії на мовлення на частоті 104,6 МГц у місті Києві. Строк дії ліцензії закінчився 28 лютого. Після ухвалення рішення про відмову Нацрада повідомила оператора передавача «Радио Вести» про непродовження ліцензії та необхідність вимкнення передавача.

Раніше, 23 лютого, Нацрада відмовила харківському «Радио Вести» (ТОВ «Телерадіовидавнича компанія “Мастер”») в продовженні строку дії ліцензії на мовлення в Харкові. 24 лютого о 14:22 «Радио Вести» припинило мовлення в Харкові на частоті 100,5 МГц, оскільки було вимкнено його передавач.

28 лютого з «Радио Вести» звільнилося 99% колективу. Але нове керівництво пообіцяло, що 1 березня радіостанція залишиться в ефірі та не припинить мовлення.

1 березня, після звільнення колективу, «Радио Вести» почало транслювати повтори найкращих програм.

Також «Радио Вести» поскаржилося на Нацраду до Генеральної прокуратури, Національного антикорупційного бюро та Національної поліції.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3329
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду