detector.media
20.07.2012 20:30
ТВі вимкнули з кабельних мереж в 11 містах (ДОПОВНЕНО)
Керівництво київських операторів пояснює це ремонтом обладнання

ТВі без попередження вимкнули у мережі «Тріолан», повідомляє сайт каналу. Наразі програми ТВі недоступні для перегляду в 11-ти містах України. Це, зокрема, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Київ, Луганськ, Одеса, Полтава, Сімферополь, Суми, Харків, Чугуїв, аудиторія яких, за даними каналу, складає близько 200 тисяч глядачів.

 

Замість ТВі у перелічених містах транслюють канал БТБ, засновником якого є Національний банк України. Генеральний директор телеканалу БТБ Світлана Криворучко заявляє, що трансляція БТБ кабельними операторами здійснюється згідно з рішенням Нацради з питань телебачення і радіомовлення, а не за рахунок відключення телеканалу ТВі, зазначає «Інтерфакс-Україна».

 

За словами заступника директора з питань розвитку мережі ТВі Олександра Півнюка, керівництво київських операторів, зокрема, Світлана Остапенко пояснює такі зміни ремонтом обладнання: «ТВі не транслюватиметься, доки його не відремонтують».

 

«Враз, в один момент, виключити по всій мережі телеканал - це нас дуже сильно хвилює. Треба розбиратись з засновниками "Тріолану", вони, певно, бояться за свій бізнес. Нашим глядачам ми пропонуємо - якщо ви бачите проблеми із сигналом каналу ТВі - надсилайте нам на пошту signal@tvi.ua і ви можете в судовому порядку звертатись до своїх операторів, щоб вам включили той канал, на який ви підписувались», - каже Олександр Півнюк.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY