Представники шоу-бізнесу і ТБ просять президента розібратися з Лазаровичем

10 Березня 2010
21788
10 Березня 2010
13:27

Представники шоу-бізнесу і ТБ просять президента розібратися з Лазаровичем

21788
Представники шоу-бізнесу і ТБ просять президента розібратися з Лазаровичем

Представники українського шоу-бізнесу та кількох телеканалів просять президента України Віктора Януковича розібратися в ситуації з відбором учасника «Євробачення-2010», пише газета «Сегодня».

 

Своє обурення вони висловили у відкритому листі.

 

«29 грудня 2009 року відбулася безпрецедентна подія. Розпорядженням президента НТКУ Василя Ілащука учасником від України на конкурсі «Євробачення-2010 бувфактично призначений наближений до нього Василь Лазарович. Ми глибоко обурені цим рішенням, що позбавило сотні обдарованих українських виконавців можливості позмагатися за високе право представляти нашу країну на конкурсі в Осло», - йдеться у зверненні за підписами народної артистки України Таїсії Повалій, музичного продюсера Ігоря Ліхути, композитора Костянтина Меладзе, генерального директора «Нового каналу» Ірини Лисенко, виконавчого продюсера групи телеканалів «Інтер» Єгора Бенкендорфа, музичного продюсера телеканалу Enter Юрія Молчанова, керівника продакшн-компанія Friends Production Олексія Гончаренка та інших.

 

Автори листа наголошують: раніше відбір виконавця, який представлятиме Україну, проходив на конкурсній основі і просять Януковича терміново втрутитися в ситуацію, переглянути підходи до визначення учасника і cприяти проведенню відбіркового туру на загальнонаціональному рівні.

  

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21788
Читайте також
20.05.2010 14:06
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
44 552
26.03.2010 15:02
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
28 655
22.03.2010 16:05
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
38 826
09.03.2010 14:51
Галина Гузьо, «Високий замок»
29 257
18.01.2010 10:19
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
24 444
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
satyr
5163 дн. тому
як це мило - жалітися Януковічу :) Ще Сабачнику поплачтеся... :)))
ната
5163 дн. тому
Очільник НТКУ Ілащук, як справжній патріот, не може так "підставити"Україну, яка потерпає від кризи. Тому він віддав на поталу Лазаровича, щоб мати гарантію, що Україна не прийматиме наступне "Євробачення" у разі перемоги свого висуванця. Слава героям України!
микрофон
5164 дн. тому
Лазаровичу еще повезло, что Илащук не умеет петь, иначе он предложил бы на Евровидение только себя и сам себя утвердил без жури.
Ім"я
5164 дн. тому
Та чому ж "беспрецедентна" та подія? А Пономарьов як поїхав? А Лорак? Їх також призначала телеклмпанія. На жаль, навряд чи всі невдоволені турбуються "за державу", певно, що свої інтереси шоу-бізнесові відстоюють. Краще б запропонували Лазаровичу нормального продюсера та нормальну пісню, а то голос у співака класний, зовнішність цікава (жінкам подобається), а от все інше - позавчорашнє. Шкода, коли через "панські" бійки знову пастимо задніх на Євробаченні.
лазар
5164 дн. тому
Лисенко сподіваеється, що пошлють когось з її фабрики взамін?)))
Правдоруб
5164 дн. тому
2 Предикат. А Вы сами, часом, не Лазарович? Может, Илащук??? Клоуны как раз сидят в НТКУ.
Предикат
5164 дн. тому
Клоуны колпак не поделили.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду