detector.media
10.03.2010 13:27
Представники шоу-бізнесу і ТБ просять президента розібратися з Лазаровичем

Представники українського шоу-бізнесу та кількох телеканалів просять президента України Віктора Януковича розібратися в ситуації з відбором учасника «Євробачення-2010», пише газета «Сегодня».

 

Своє обурення вони висловили у відкритому листі.

 

«29 грудня 2009 року відбулася безпрецедентна подія. Розпорядженням президента НТКУ Василя Ілащука учасником від України на конкурсі «Євробачення-2010 бувфактично призначений наближений до нього Василь Лазарович. Ми глибоко обурені цим рішенням, що позбавило сотні обдарованих українських виконавців можливості позмагатися за високе право представляти нашу країну на конкурсі в Осло», - йдеться у зверненні за підписами народної артистки України Таїсії Повалій, музичного продюсера Ігоря Ліхути, композитора Костянтина Меладзе, генерального директора «Нового каналу» Ірини Лисенко, виконавчого продюсера групи телеканалів «Інтер» Єгора Бенкендорфа, музичного продюсера телеканалу Enter Юрія Молчанова, керівника продакшн-компанія Friends Production Олексія Гончаренка та інших.

 

Автори листа наголошують: раніше відбір виконавця, який представлятиме Україну, проходив на конкурсній основі і просять Януковича терміново втрутитися в ситуацію, переглянути підходи до визначення учасника і cприяти проведенню відбіркового туру на загальнонаціональному рівні.

  

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY