Новий канал: на «Євробачення 2010» треба послати Козловського, а не Лазаровича

30 Грудня 2009
20134
30 Грудня 2009
10:39

Новий канал: на «Євробачення 2010» треба послати Козловського, а не Лазаровича

20134
Новий канал: на «Євробачення 2010» треба послати Козловського, а не Лазаровича

Віталій Козловський краще представив би Україну на пісенному конкурсі «Євробачення 2010», ніж Василь Лазарович, якого висунула Національна телекомпанія України. Про це заявляє прес-служба Нового каналу.

 

«Рішення Національної телекомпанії викликає сумніви щодо прозорості процедури відбору виконавця для участі в "Євробаченні" та викликає запитання», - йдеться в прес-релізі каналу.

 

У повідомленні зазначено, що зазвичай честі виступити від України удостоювалися «відомі артисти»: Олександр Пономарьов, Руслана, Ані Лорак, Світлана Лобода, Тіна Кароль, Вєрка Сердючка. Натомість, на думку Нового каналу, цього разу ідеться не про відомого співака, а про початківця.

 

Новий канал наполягає на тому, що потрібно провести відбірковий тур і шляхом конкурсної боротьби визначити кращого претендента.

 

«Про своє бажання представляти Україну на "Євробаченні " неодноразово заявляв і Заслужений артист України, володар трьох золотих дисків Віталій Козловський», - нагадує прес-служба. Також, на думку представників Нового каналу, претендента варто було б обрати з-поміж початківців шоу Нового каналу «Фабрика зірок 3».

 

Василь Ілащук, президент НТКУ, сказав ТК, що компанія не реагуватиме на заяву Нового каналу, наголосивши, що рішення вже ухвалено й переглядатися не буде.

 

Як повідомляла ТК, 29 грудня художня рада Національної телекомпанії України ухвалила рішення про те, що на «Євробаченні» від України виступить співак, один з переможців пісенного конкурсу «Нова хвиля» в Юрмалі Василь Лазарович.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - vitaliyclub.at.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20134
Читайте також
20.05.2010 14:06
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
44 551
26.03.2010 15:02
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
28 655
22.03.2010 16:05
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
38 822
18.01.2010 10:19
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
24 444
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знаток
5154 дн. тому
Що????? та козловський взагалі співати невміє ))))))В Лазаровича реально крутий голос ))))))))) а про барского мовчіть бо він є гомік задрипаний разом із козловськийм ))))))позори цим гандонам вічний .......
настя
5218 дн. тому
я за Козловського
Знающий
5232 дн. тому
Недавняя пресс конференция. Козловский: "Я хотел подать заявку, но мне не дали..." Пипец! Лысенко с Гончаренко связали верёвкой и на их глазах просто "как-то не дали" Козловскому подать заявку. А вообще абсурд! Лысенко в сентябре со всех роликов обещала: "ФИНАЛ ФАБРИКИ - НА МАЙДАНЕ, ФИНАЛИСТЫ - НА ЕВРОВИДЕНИИ!". Кто вообще давал ей право так блейфовать с современными "святынями" страны???? И тем не менее, НИЧЕГО из этого не вышло! А сейчас криков! Ира, за пустые обещания - подай в отставку и жги резину на экстримальном вождении! Или уволь подчинённых, которые тебя так "красиво" подставляют... Или как??? Сделаем вид, что ничего не произошло? Я представляю, если бы "Перший" созвал бы пресс конференцию "Зачем Новый канал обещает Майдан в финале фабрики и Евровидение финалистам?". Смешно? Так и ваша прессуха смешно выглядела. Не позорьтесь больше. Занимайтесь Новыми очковтирательными роликами на Новом, которые являются блефом для подростков.
Вася Пупкин
5233 дн. тому
Что бы "Новому" каналу кого то посылать на конкурс Евровидения, вначале надо стать членом EBU, заплатить взносы, организовать процесс , а протом давать советы ))) Или есть второй путь - пусть Козловский и компания забашляет серьезные деньги на промо тур, на всю подготовку, а потом высказывает претензии, ато все рады на чужом горбу в рай въехать, только вот хвосты в таком случае рубятся по самую голову ))))
Знающий
5233 дн. тому
Причём, производство всего Евровидения отдайте Гончаренко, а руководящие посты - Лысенко.... Ира, с этим согласна? Пусть твоя пресс-служба пишет письмо, в Европе подумают. А если серьёзно, начинается полный бардак, когда Никитин из шоу-биза лезет на TV, а Лысенко с TV - в шоубиз. И оба, причём на полном серьёзе, считают себя спецами в "чужих" профессиях. Нигде такого в мире не происходит, кроме Украины, где оба вышеупомянутых "профессионала" зависят друг от друга.
Cheboza-87
5233 дн. тому
макса барских на евровидение.СЕКСИ БОЙ
anastasia
5233 дн. тому
а мене Козловский больше нравится...да и гимн Украины в его исполнении красивее!
Саша
5233 дн. тому
Особисто я не чув що Козловський співає. Віршики під музкику іноді читає але щоб співав?.. ніііі...
пппп
5233 дн. тому
та хоча б і Розенфельдіха
xtreem
5233 дн. тому
Василь Лазарович бьютифул мен, але ж крім нього є ті, хто може зайняти одне з перших місць, пані Джамала нариклад..............
липа
5233 дн. тому
козловський - заслужений артист??? це жарт?
890
5233 дн. тому
омг, Козловський - заслужений артист України, володар трьох золотих дисків))) в чергу на "зірку Василя" вишикуйсь!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду