Лазарович не подаватиме до суду на НТКУ і візьме участь у відборі

17 Березня 2010
18025
17 Березня 2010
18:44

Лазарович не подаватиме до суду на НТКУ і візьме участь у відборі

18025
Лазарович не подаватиме до суду на НТКУ і візьме участь у відборі

Василь Лазарович вже подав заявку на новий відбір для участі у «Євробаченні» і не планує подавати позов до суду на НТКУ. Відповідаючи під час прес-конференції на запитання журналіста, чи позиватиметься він до НТКУ через розрив контракту, Лазарович сказав: «Мені набридли ці скандали. Я хочу, щоб це все закінчилося неважливо яким рішенням. У мене творча реалізація.. Я більш ніж переконаний, що мені треба їхати в Європу, ставати європейським співаком. І якщо я далі продовжуватиму ці скандали - це не на руку нікому».

 

 

Як уточнив колишній президент НТКУ Василь Ілащук в інтерв`ю ТК, контракт з Василем Лазаровичем дійсно був підписаний на початку березня.

 

«Раз нове керівництво прийняло рішення провести відбір - я цього відбору не боюся. За мене вболівають мільйони», -так оголосив він про своє рішення взяти участь у відборі.

 

Також він зазначив, що у будь-якому разі вже виграв від цієї ситуації, тому що з ним підписала угоду студія Sony Music Entertainment на пісню «I love you».

 

Окрім цього Василь Лазарович заперечив інформацію щодо того, що він нібито вважає, що Янукович не має права призначати президента НТКУ. Як повідомлялося раніше, про це він сказав у коментарі інтернет-виданню Gazeta.ua.

 

«Хочу подякувати усім мас-медіа, але мушу сказати, що деякі ЗМІ розпосюдили інформацію, буцімто я сказав за Віктора Федоровича, що він мені не указ. Мені це образливо, я цих коментарів не давав, я хочу це зараз спростувати. Судитися ні з якими редакціями я не буду, бо пересудитися з усіма не зможу», - сказав співак.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18025
Читайте також
20.05.2010 14:06
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
44 551
26.03.2010 15:02
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
28 655
22.03.2010 16:05
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
38 826
18.03.2010 14:24
Александр Зворский, «Коммерсантъ-Украина»
34 822
09.03.2010 14:51
Галина Гузьо, «Високий замок»
29 257
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виктория
5154 дн. тому
Победа за ним, однозначно!!!
Jack
5156 дн. тому
Реально Лузерович - это поз нации и слава Богу, что поедет не он
Лісник
5156 дн. тому
Порядний вчинок порядного хлопця. Добре, що вирішив не бруднитись через істеріки усіх незадоволених.
Правдоруб
5156 дн. тому
Молодець, Василь! Вчасно прогнувся під новою владою! Тільки наврядчи йому світить перемога... Бо не ті "мільйони" вболівають за нього :-)) А де ж поділась його брава директорка, Олечка Яринич??? Чи не вона стверджувала, що "У Європейській мовній спілці (EBU), яка є організатором «Євробачення», офіційно затверджена кандидатура Василя Лазаровича" і "Василь готується й не звертає уваги на усі палиці в його колеса". Таки стала паличка в колесі Василькові поперек горла, бідоласі??? :-)))
KOBLIA
5157 дн. тому
Молодець Василь!!! Іди на повторний тур - і перемагай!!!Удачі тобі , привези з Осло перемогу для України!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду