НТКУ проведе відбір на «Євробачення» разом з Новим каналом, ТРК «Україна» і «Савік Шустер студією»

17 Березня 2010
30196
17 Березня 2010
17:28

НТКУ проведе відбір на «Євробачення» разом з Новим каналом, ТРК «Україна» і «Савік Шустер студією»

30196
НТКУ проведе відбір на «Євробачення» разом з Новим каналом, ТРК «Україна» і «Савік Шустер студією»

Президент НТКУ Єгор Бенкендорф та організаційний комітет «Євробачення - 2010», головою якого є Ганна Герман, прийняли рішення про проведення нового національного відбору учасників для міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення - 2010» на майданчику «Савік Шустер студії». Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба «Савік Шустер студії».

 

Відбірковий тур проходитиме в три етапи.

 

18 березня 2010 року за адресою вул. Північно-Сирецька, 1-3 (офіс «Савік Шустер студії») всі охочі старше 16 років, які мають власну композицію (хронометраж не більше 3 хвилин), що не була в ротації на радіо та телебаченні до 1 лютого 2009 року, можуть взяти участь у першому турі. Кастинг триватиме з 9.00 до 18.00. Після цього будуть обрані 20 учасників, які візьмуть участь у прямому ефірі «Шустер live» в цей день (18 березня, 19.30). Запис кастингу вийде в ефірі Першого національного.

 

19 березня розпочнеться другий тур відбору. Упродовж дня на Першому національному, а також каналах-партнерах (ТРК «Україна» і Новий канал) будуть транслюватися 20-секундні ролики двадцятки учасників відбору. Серед цих роликів шляхом смс-голосування обиратиметься фаворит. О 23.00 в ефірі «Шустер live» вийдуть повні композиції всіх конкурсантів.

 

20 березня, продовжиться голосування за композиції учасників. А о 20.00 в ефірі Першого національного та Нового каналу вийде гала-концерт, присвячений фіналу національного відбору, під час якого журі та глядачі визначатимуть переможця, який представлятиме Україну в Осло.

 

Оргкомітет «Євробачення. Україна - 2010»:

Ганна Герман - заступник голови Адміністрації Президента України, голова оргкомітету;

Михайло Кулиняк - міністр культури та туризму України;

Єгор Бенкендорф - президент НТКУ;

Валід Арфуш - продюсер;

Ігор Ліхута - продюсер, композитор;

Ірина Лисенко - генеральний директор Нового каналу;

Олена Франчук - президент благодійного фонду «АнтиСНІД», голова наглядової ради медіахолдингу StarLightMedia;

Савік Шустер - телеведучий, керівник «Савік Шустер студії».

 

Офіційний сайт конкурсу http://www.eurovision-ukraine.com/.

 

Нагадаємо, що Єгор Бенкендорф, Валід Арфуш, Ігор Ліхута підписувалися під зверненням до Віктора Януковича з вимогою розібратися в ситуації з відбором Василя Лазаровича на «Євробачення».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30196
Читайте також
20.05.2010 14:06
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
44 552
26.03.2010 15:02
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
28 655
22.03.2010 16:05
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
38 827
18.03.2010 14:24
Александр Зворский, «Коммерсантъ-Украина»
34 822
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
5156 дн. тому
Непонятно, что в этой шайке делает Лена Франчук - ей что, захотелось "в народ"? Первый "выход" в роли главы медиагруппы - и сразу помогать конкурентам? Не понимаю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду