На «Євробаченні-2010» Україну представлятиме Alyosha

20 Березня 2010
34682
20 Березня 2010
00:10

На «Євробаченні-2010» Україну представлятиме Alyosha

34682
На «Євробаченні-2010» Україну представлятиме Alyosha

Переможцем українського відбору на міжнародний музичний конкурс «Євробачення - 2010» стала співачка Alyosha. Набравши найбільшу кількість голосів від глядачів і журі, вона представлятиме Україну на конкурсі, що проходитиме в Осло (Норвегія) у травні, з піснею To Be Free.

 

Фінал українського відбору на «Євробачення» проходив 20 березня з 20:00 до 23:00 в «Савік Шустер студії» і транслювався у прямому ефірі на Першому національному та Новому каналі. Вели шоу Савік Шустер і Ольга Фреймут, а також Марія Орлова, яка за межами концертного майданчика спілкувалася з гостями студії.

 

Участь у фіналі відбору взяли 20 виконавців. Ведучі оголошували кількість балів тих учасників, які посіли місце з 10-го по 2-ге. Найбільшу кількість голосів набрали Alyosha та Маша Собко, які посіли разом перше місце. Долю переможця вирішило журі, обравши Alyosha.

Місце, яке посів учасник

Учасник, пісня

Загальна кількість балів

1

Alyosha, To be free.

 

1

Маша Собко, «Я тебя люблю»

 

2

Алексей Матиас, «Ангелы не умирают»

32

3

Наталия Валевская, Europe

31

4

Злата Огневич, Tiny Island

30

5

Ирина Розенфельд, Forever

29

6

Василий Лазарович, I love you

24

7

«Заклёпки», Anybody home?

23

8

El Кравчук, Fly to heaven

22

9

Дуэт Stereo, «Не сходи с ума»

22

10

Иван Березовский, No doubt

22

11

Виталий Козловский, «Мало»

 

11

SH & BB («Бряц-бенд і Спалахнув шифер»), «Не журись»

 

11

Шанис, «Лечу к тебе»

 

11

Макс Барских, «Белый ворон»

 

11

Vladislav Левицкий, «Давай, давай»

 

11

Мия, «Вона»

 

11

Dazzle Dreams, Emotion lady

 

11

Мира Gold, Crazy Lady

 

11

Юлия Войс, «Завяжи мне глаза»

 

 

Переможця визначали глядачі за допомогою sms-голосування та журі, до складу якого увійшли:

Єгор Бенкендорф - генеральний директор Національної телекомпанії України, голова журі;

Михайло Кулиняк - міністр культури та туризму;

Валід Арфуш - заступник генерального директора Національної телекомпанії України;

Юрій Молчанов - генеральний продюсер музичного каналу Enter;

Андрій Уреньов - програмний директор музичного каналу «MTV-Україна»;

Ірина Лисенко - генеральний директор Нового каналу;

Володимир Орлов - генеральний продюсер музичного каналу OTV.

 

Як повідомляла ТК, 29 грудня 2009 року художня рада Національної телекомпанії України прийняла рішення, що на «Євробаченні - 2010» Україну представлятиме Василь Лазарович. Проти цього одразу виступив Новий канал, який наполягав на тому, що потрібно провести відбірковий тур і шляхом конкурсної боротьби визначити кращого претендента.

 

Після президентських виборів представники українського шоу-бізнесу та кількох телеканалів звернулися з листом до президента України Віктора Януковича з проханням розібратися в ситуації з відбором учасника «Євробачення - 2010».

 

17 березня новий керівник НТКУ Єгор Бенкендорф та організаційний комітет «Євробачення - 2010», головою якого є Ганна Герман, прийняли рішення про проведення нового національного відбору учасників для міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення - 2010» на майданчику «Савік Шустер студії» спільними зусиллями НТКУ, Нового каналу, ТРК «Україна» та «Савік Шустер студії».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34682
Читайте також
20.05.2010 14:06
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
44 551
26.03.2010 15:02
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
28 655
22.03.2010 16:05
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
38 822
Коментарі
26
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кен
5153 дн. тому
що їде на євробачення якась кікімора яка співати зовсім не вміє було все підстроєно партією регіонами вони відмінили рішення що лазарович їде всунили герман самою головною PS УКРАЇНА ВДРУГЕ ОПОЗОРИТЬСЯ НА ЄВРОБАЧЕННІ ПІСЛЯ ЛОБОДИ ЯНУКОВИЧ І ТУТ ЧЕСНО ПРОВЕСТИ ГОЛОСУВАННЯ НЕ МОЖЕ І НА ВИБОРАХ НЕ ЧЕСНО ПЕРЕМІГ ЮЛЮ І ТУТ ВСЕ ПІДСТРОЇВ
ЗАПИТ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ В.Ф.ЯНУКОВИЧУ від колективу Національної телекомпанії.
5153 дн. тому
Ілащук, Кобля, Чернюк, Р.Ткаченко,О.Загороднюк, М.Бондаренко, Г.Хоменко, Ю.Савостіна, Г. Бичок це адміністративне сміття, яке виплило на поверхню державної телекомпанії. Завелика честь про болото писати, але колектив НТКУ висловлює недовіру пристосуванцям «посадової манії». Хам-алкоголік-Ілащук- месія від любові до себе і грошей звільнений, але має сісти в тюрму. Матеріали в прокуратурі. А Кобля? Невже відкупиться, бо вкрав на телецентрі стільки-на всіх вистачить. Чернюк із радником Ілащука-Тарасом Ткаченко під анекдоти крали ноутбуки та брали «зелень» за графіку-джинсу, яку на державних посадах цілодобово клепали з графіками телекомпанії для продакшину Ілащука. А саме: на Вибори, для «Друзів» мін-ва транспорту та зв»язку і мін-ва культури, Автодилерів ( Кобля з Ілащуком взяли недавно джипи вартістю 500.000$ - кожен), для Інтернет-магазину (ліки, курорти).Список не повний.
ЗАПИТ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ В.Ф.ЯНУКОВИЧУ від колективу Національної телекомпанії.
5153 дн. тому
Ткаченко Руслан має розкрити карти, де є техніка, яку взяв на баланс НТКУ, а в телецентрі її нема? Скільки халтури на держслужбі продав його підрозділ Дмитренка і які мав відкати від сторонніх виробників Дитячого Євробачення, а ще за скільки купив собі диплом про вищу освіту? Ілащук заставляв робити сюжети в «Новинах» про Крим, не критикувати Л.Черновецького та Журавського, бо пробивав собі участки для будівництва на узбережжі моря та в Конча-Заспі. Похорон Загороднюк-«музикознавця бабла» з челюстями злодійки НТКУ буде за хабарі від фестивалів у Коктебелі, Артеку та «ліваки», які ніби до урочистих свят знімає у нічних клубах та відрядженнях ТО музичних програм. Бондаренко, підкилимова інтриганка, розвалила колектив громадського ТО заради брудних грошей та виборчих схем Рабіновича у програмах «Золота булава», «Персона grata» та власної тушки у кадрі «книга.ua». Чи не з тими «грошенятами» пов»язаний її скоропостижний вояж недавно за кордон - до банку? Такі керівники мають забути про…і готуватися до…
ЗАПИТ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ В.Ф.ЯНУКОВИЧУ від колективу Національної телекомпанії.
5153 дн. тому
А радниця Хоменко та піарщиця Савостіна як «постельный персонал» нехай розкажуть, як «одним місцем» забивали стрілку в ресторанах і про відкати по 20.000$ за фотосесію «командира першої кнопки Ілащука», за сувеніри на Євробачення, за листи-гарантії Ілащука, підроблені Хоменко. А Г.Бичок-майстер ковбасного цеху, стала начальником планово-економічного відділу державного ТБ і навіть «засл.економістом України». Кажуть, вже здає схеми, щоб не сісти в тюрму.
Ісікава Такубоку
5153 дн. тому
Тільки не треба сперечатись про смаки. Кого б не обрали, завжди будуть ображені й незгодні. І пісня, і виконання були як мінімум вельми пристойні. А от те, що акорди майже повністю виявилися "баяном", справді неприємно. До речі, вчора після відбору вирішив ознайомитися з творчістю Альоші детальніше і помітив ще один "баян" - в її пісні "Снег" чималий шмат малодії та тексту надто вже віддає "Earth song'ом" Майкла Джексона. Тоді я цьому особливого значення не надав - лишень доброзичливо звернув на це увагу в коменті на Youtube. Що ж, прикро. А вона мені була сподобалася. Навіть дуже...
gorodok
5153 дн. тому
>>Оргкомитету в Осло по барабану, что вчера пели в Киеве. Браво! От тільки передайте це Гані Герман! Не забудьте! Бо почалося все з того що хтось там неправильно обрав Лазаровича і народ вибирав лише пісню!!!
talant
5153 дн. тому
Спрашивается, что это за профи сидели в жюри, которые правил не знают. Кстати на фоне "отбора", Лазарович смотрелся одним из лучших. Ну а лучшая безусловно, Мия.
//
5153 дн. тому
Оргкомитету в Осло по барабану, что вчера пели в Киеве. Важно то, что завтра отдадут на встрече участников. По сути это - единственный выход для тех, кто хочет видеть именно ее на конкурсе. Сообразят ли? Успеют ли? Узнаем это уже завтра из официальных сообщений.
gorodok
5153 дн. тому
Вибирають не виконавця а пісню!!!!! Це конкурс ПІСНІ!!! Eurovision Song Contest
//
5153 дн. тому
Не думаю, что схожесть песен станет причиной дисквалификации. Они схожи, но для профессионалов - это разные песни. Если вы слышите гитару во вступлении, это не значит "плагиат", если вы считаете, что это баллада - это тоже не значит "плагиат". Мелодика песен абсолютно разная - если вы выпишете вокальную партию, это станет понятным. Гораздо опаснее факт публичного появления этой песни до октября 2009 года, но и тут есть выход - выбирали-то вчера исполнителя, а песню могут дать ей другую. Сложность в том, что уже завтра утром эта песня должна быть в Оргкомитете...
голос народу
5153 дн. тому
Мені ДУЖЕ сподобалася виконавиця №12. ТАЛАНТ! І ВІДКРИТТЯ загальнонаціонального відбіркового туру! Думаю її помітили продюсери. Нехай дівчині зі Львова щастить на творчому олімпі!
Кавецкая
5153 дн. тому
Представницю на "Євробачення" Alyosha дискваліфікували. За інформацією джерел ТаблоID, співачку Alyosha, яка мала представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2010" в Осло у травні, дискваліфіковано. Офіційно про дискваліфікацію артистки нібито мають повідомити під час прес-конференції у приміщенні Першого національного у неділю. Про це повідомило джерело з Національної телерадіокмпанії України. Причиною дискваліфікації нібито стала надзвичайна схожість конкурсної пісні Альоші "To be free" із композицією "Knock me out" у виконанні Лінди Перрі Грейс. Тож українську дівчину, за чутками, звинувачують у плагіаті.
gorodok
5153 дн. тому
Дискваліфікація буде не тому що плагіат а тому що вона цю пісню видала вже в квітні 2008 року а це порушення правил конкурсу!!!!!!!!!!!!!!!
sea
5153 дн. тому
та на все плагиат, вот пофапайте еще и на эту Anouk - Time Is A Jailer http://www.youtube.com/watch?v=wRSa7gDXfDU
tltnka
5153 дн. тому
Мдаааа....плагиат чистой воды, а не песня....позор для Украины!кто эту девочку вообще допустил в отборочный конкурс....взять и скопировать песню Линды Перри, с первых нот понятно, что украинцы такую музыку написать не могут!!!Дисквалификацмя и позор-вот что ждет Украину в этом году на Евровидении!!
gorodok
5153 дн. тому
Ця пісня була випущена на альбомі в квітні 2008 року а це пряме порушення правил конкурусу! http://www.amazon.com/gp/product/B001ET82PQ/ref=dm_dp_trk3 Закликаю телекритику звернути на це увагу суспільства! Буде дискваліфікація! Це скандал гірше Гринджолів 2005!
musicman
5153 дн. тому
Knock me out я звичайно чув, тому й написав)). А от низку мєдляків 70-х, які схожі на пісню Альоші нажаль не чув. А взагалі-то можна було хоч тональність змінити. А так різниця від оригіналу полягає лише в біднішому аранжуванні. Хоч треба відзначити вокал у Альоші кращий за Лінду.
talant
5153 дн. тому
Ну хоть песня не на русском. И на том спасибо. Не худший вариант. Хотя мне больше №12 понравилась. В целом уровень, за исключением нескольких участников, был ужасный.
2 musicman
5153 дн. тому
уявляю як здивується musicman коли почує "knock me out" Лінди Перрі, яка такою ж мірою схожа на нашу пісню як і будь-який мєдляк 70х
musicman
5153 дн. тому
Уявляю, як здивується американська співачка Лінда Перрі, коли почує конурсну пісню Альоші, в який музика чомусь дуже нагадує її власний хіт knock me out))
notka
5153 дн. тому
А судьи - кто??? Ви подивіться на цих суддів, і вам одразу стане все зрозуміло. Один Арфуш чого вартий (і звідки воно таке взялося?), не кажучи вже про музикознавця гадзю xэpмaн.
Fisherman
5153 дн. тому
Страшна она как атомна война и ещё им я это...Пипец!
micka
5153 дн. тому
To be free - це телекритика та жартує, і бали недописали, і назву перекрутили...
panturion
5153 дн. тому
Про „To lie free“ ви гарно пожартували :) Така пісня могла б викликати фурор у Осло. Може, запропонуєте виконавиці підкорегувати назву?
Валерія
5154 дн. тому
О, класс! Вона точно краще за того Василя. Сильний голос, пісня більш-менш нормальна, ще б цікаво побудований виступ - і можна їхати та завойовувати Євробачення!
petja
5154 дн. тому
ТК як завжди швиденько все нам розповіла))) Дякую))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду