Фінал відбору на «Євробачення» вестимуть Шустер, Фреймут та Орлова

18 Березня 2010
25586
18 Березня 2010
12:41

Фінал відбору на «Євробачення» вестимуть Шустер, Фреймут та Орлова

25586
Фінал відбору на «Євробачення» вестимуть Шустер, Фреймут та Орлова

Ведучими фіналу національного відбору учасника «Євробачення 2010», який розпочнеться 20 березня о 20.00, будуть Савік Шустер, Ольга Фреймут та Марія Орлова. Про це ТК повідомили у прес-службі Нового каналу та Першого національного.

 

Фінальний гала-концерт відбору пройде на базі «Савік Шустер студією», його транслюватимуть Новий канал  та Перший національний.

 

Нагадаємо, попередній відбір на Першому національному вів Тимур Мирошніченко. За його словами, 19 березня упродовж дня він вестиме марафон щодо «Євробачення». «Усі сили кинуті зараз саме на цей проект», - зазначив він. Ефір розпочнеться о 9.25, останнє включення відбудеться о 19.25.

 

Як вже повідомляла ТК, НТКУ проводить відбір учасника на «Євробачення» разом з Новим каналом та «Савік Шустер студією».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25586
Читайте також
20.05.2010 14:06
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
44 553
26.03.2010 15:02
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
28 655
22.03.2010 16:05
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
38 827
18.03.2010 14:24
Александр Зворский, «Коммерсантъ-Украина»
34 822
09.03.2010 14:51
Галина Гузьо, «Високий замок»
29 257
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
5155 дн. тому
2 Те же на манеже. Вы так удивляетесь, будто живете не в Украине :-)) Ну а КТО же еще будет вести финал, когда ПАПА сидит в жюри??? :-)) К тому же, зря он ее, что ли на НТКУ в Национальный хит парад столько лет пихал??? :-)) По схожей, кстати, причине ведут Шустер и Фроеймут. Но здесь все традиционно для отрасли - кто организовывает - тот и своего ведущего назначает... Вот только... неужели никого ПОМОЛОЖЕ не было кроме Шустера вести молодежный по сути и духу конкурс... Эх, мания величия... Хотя, ВЕЛИКИЕ ведь люди ею не страдают! :-)))))
Поціновувач
5156 дн. тому
Уполномоченый госп.Илащуком вице-президент Женя Каленский 6 марта провалил отборочный тур Евровидения с Лазаровичем, а сейчас тот же Каленский будет проваливать повторный отборочный тур , но уже с Арфушем. "Пацан развел всех" - Илащука, Лазаровича (с него ещё и бабло снял), Герман, Арфуша и Гошу Бенкендорфа. Правда , если ещё успеет... Вчера, 16 марта, пока ещё не утправлен в отставку Илащук, подписал Контракт с Лазаровичем на его участие от Украины на Евровидении в Осло, следовательно , если т.т.Каленский-Арфуш проведут повторочный тур претендентов поехать в Осло, Лазарович подаст в Суд на НТКУ, и , соответственно, его выиграет, имея на руках Контракт. После такого скандала и позора Украину вообще могут дисквалифицировать с Евровидения. Позор то какой и для Герман, и для Януковича, и для НТКУ и всей Украины !!!
Лісник
5156 дн. тому
Нормальна в цьому контексті означає, що хоча б можна слухати, а не "сповна" чи "несповна" розуму. Тож іронія щодо "психіатра" - недоречна.
Те же на манеже
5156 дн. тому
Орлова??? Да сколько ж можно толкать в экран эту бездарную дочку багатого папы?
Ліснику
5156 дн. тому
Нормальна? Ви психіатр?
Лісник
5156 дн. тому
Ну, якщо будуть чергові "співочі труси", я дивитись взагалі не буду. Скільки вже можна знущатись? Нормальна була дівчина минулого року і та співала від РФ.
//
5156 дн. тому
Схема называется "Грынджёлы-2". Самая главная украинская проблема. Смех и позор.
mikle
5156 дн. тому
Який відбір?! Ще одна профанація! Тільки тепер уже з залученням "зацікавлених" з Нового каналу. Просуватимуть "випускників" "Фабрики зірок"!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду