Замість «Мюзік радіо» буде інформаційна радіостанція

15 Травня 2009
13995
15 Травня 2009
09:13

Замість «Мюзік радіо» буде інформаційна радіостанція

13995
Замість «Мюзік радіо» буде інформаційна радіостанція

На частоті «Мюзік радіо» працюватиме новостворена радіостанція інформаційно-розмовного формату. Про це генеральний продюсер «Бізнес-радіогрупи» Анатолій Євтухов повідомив газету «КоммерсантЪ».

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що «Український медіахолдинг» продав FM-радіостанцію «Мюзік радіо», яка мовить у Києві та Дніпропетровську, а новий власник вирішив відмовитись від наявного бренду та формату. Як пояснив газеті керівник радіо групи УМХ Валентин Резниченко, формат «Мюзік радіо» давно застарів, а його компанія зараз зосередила зусилля на розвитку мережевих радіостанцій.

 

«Ми відмовимось від назви "Мюзік радіо" та мовлення у форматі music box, - розповів Анатолій Євтухов. - На базі радіостанції буде створена інформаційна станція, що висвітлюватиме політичні та економічні теми». За його словами, майбутня станція ще не має назви, проте її концепція вже розроблена. Також на роботу на новій радіостанції запрошені 10 журналістів. Переформатування призначене на 1 червня 2009 року.

 

«Мюзік радіо» - музично-інформаційна радіостанція, з 2000 року мовить у форматі Easy Listening (легка музика). З 2004 року належала радіогрупі УМХ. ТОВ «Мюзік радіо» володіє двома ліцензіями на мовлення в Києві на частоті 101,5 МГц (НР № 0136-м з 18 липня 2002 р. по 18 липня 2009 р.) і в Дніпропетровську на частоті 88,5 МГц (НР № 0137-м з 21 червня 2004 р. по 21 червня 2011 р.). У держреєстрі ТРО України станом на 1 січня 2009 року директором зазначалася Наталія Передерєєва, засновниками - ПП «Анвальт» (м. Київ) і ТОВ «Радіогрупа» (м. Харків).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13995
Читайте також
28.04.2009 22:59
Мар'яна Закусило
29 082
17.04.2009 16:04
Евгения Продаева
18 243
02.02.2009 11:21
Юлия Смирнова, для «Детектор медіа»
28 264
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
aLEXX
5459 дн. тому
ЧАС покаже ,який з радіоформатів "застарілий",а от дурной вкус владельцев радиосетей и так всем виден. Эфир становиться все шарманестей и шансонестей ,a новый информационный канал ,будет называться ,наверное ШШN
sova
5460 дн. тому
Я думаю, что хреновы господа-бизнесмены вылетят в трубу со своей новой "інформаційною станцією, що висвітлюватиме політичні та економічні теми", т.к. в нашей стране ФМ-диапазон слушают за рулем или на природе, а также на работе. Людям, которым уже до чертиков надоела вся эта политика, будут тут же переходить на другие станции или включать музыку на электронных носителях ! А вот любимую радиостанцию, которой за последний год стало "Music Radio" в новом формате очень жаль !!! Мне будет не хватать той чудесной музыки, которая звучала на этом радио. Ради "Ландшафтов" я мог не спать до 3 ночи ! Жаль, что в нашей стране так называемый бизнес делается без учета мнения людей ! Потому так и живем !
yamato
5461 дн. тому
Ну да, звичайно. "Радіо ONE" було прогресивне, але "не популярне" (хоч би хто сказав, де і коли взагалі проводились опитування, на які посилалось керівництво УМХ). А "Music Radio" - популярне (тут уже жодним опитуванням не перекрутиш), але "застаріле"... Чому б панові Різниченко не сказати чесно: "Шановні наші слухачі, ми дуже перепрошуємо, але холдинг нині перебуває у скрутному становищі - бабла нема - а отже закриття ваших улюблених радіостанцій є вимушеним. Нам самим дуже шкода, але бізнес є бізнес", і не вигадувати тупі відмазки?
Прогноз
5461 дн. тому
Скажіть, це дійсно правда, що головним редактором нової розмовної станції Євтухова стане, вибачте ан слові, отой скандаліст і хамло Івахнюк, якого Бектурсунов вигнав з КМДА? Якщо це так - капець цій станції від самого початку.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду