Покупцем Radio 4U став холдинг Business Radio Group

2 Жовтня 2009
20545
2 Жовтня 2009
10:34

Покупцем Radio 4U став холдинг Business Radio Group

20545
Покупцем Radio 4U став холдинг Business Radio Group

Покупцем Radio 4U став холдинг Business Radio Group (генеральний продюсер Анатолій Євтухов), до якого входять такі радіостанції, як Music Radio, «Шансон». Про це повідомляє українське видання «Коммерсантъ».

 

За даними газети, сума контракту складає до 1,5 мільйони доларів. Експерти допускають, що на частотах Radio 4U виходитиме «одна з національних станцій холдингу».

 

Нагадаємо, раніше Анатолій Євтухов категорично заперечував купівлю мережі 4U.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 25 вересня польська медіа-група RMF, що належить міжнародному концерну Bauer, продала українську мережу Radio 4U з чотирьох станцій у Львові, Тернополі, Івано-Франківську та Нововолинську.

 

Причина, чеерз яку поляки залишили український ринок, - криза та непрозорість українського ринку.

 

Покупцем став «приватний український інвестор», який зробив польській групі «надто цікаву пропозицію». Ім'я інвестора та суму угоди RMF не розголошує.

 

За оцінкою колишнього президента Broker FM Марека Дворака, інвестиції RMF в український ринок становили близько 2 млн доларів. Станції мали вийти на рентабельність до кінця 2009 року, але через кризу цих планів досягти не вдалося.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20545
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vitalik
5317 дн. тому
Радіо "Шансон" на Західній?.. Найбільш сподобалося "...причина, через яку поляки залишили український ринок, - криза та непрозорість українського ринку..."
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду