«Мюзік радіо» переоформило ліцензію на мовлення

22 Липня 2009
25486
22 Липня 2009
16:10

«Мюзік радіо» переоформило ліцензію на мовлення

25486
«Мюзік радіо» переоформило ліцензію на мовлення

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 21 липня переоформила ліцензію на мовлення ТОВ «Мюзік радіо».

 

За словами членів Нацради, до ліцензії були внесені технічні зміни. Зокрема, змінилася юридична адреса: компанія «переїхала» в Києві з вул. Артема на вул. Нагірну, а також засновники: були ТОВ «Радіогрупа» (м. Харків) - 90%, ПП «Анвальт» (м. Київ) - 10%; став Ковтун Владислав Юрійович - 100%, він же став і директором компанії.

 

Програмна концепція і позивні залишилися без змін.

 

Однак змінилася категорія мовлення: замість місцевого стало регіональне. Це пов'язане з тим, що раніше ТОВ «Мюзік радіо» володіло двома частотами: 101,5 МГц у Києві та 88,5 МГц у Дніпропетровську, а на останньому конкурсі виграло чотири частотні присвоєння: 90,6 МГц у Северодонецьку, 107,5 МГц у Кам'янець-Подільському, 107,5 МГц у Ніжині, 107,6 МГц у Судаку.

 

Як уже повідомляла ТК, у травні змінився власник «Мюзік радіо»: замість радіогрупи «Українського медіахолдингу» ним стала компанія радіоменеджера Анатолія Євтухова. За його словами до 1 червня радіостанція мала змінити формат з «легкої музики» на інформаційно-розмовний, однак досі в ефірі мовить «Мюзік радіо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25486
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду