«Мюзік радіо» змінило власника і припиняє своє існування як бренд і формат

14 Травня 2009
16201
14 Травня 2009
13:42

«Мюзік радіо» змінило власника і припиняє своє існування як бренд і формат

16201
«Мюзік радіо» змінило власника і припиняє своє існування як бренд і формат

Київсько-дніпропетровська радіостанція «Мюзік радіо» у травні припиняє існування як бренд і як формат. Про це в спільноті блогів Musicradio повідомив програмний директор станції Дмитро Турчин. «Мюзік радіо» зникне з ефіру внаслідок зміни власників і реорганізації програмної частини ефіру.

 

Як повідомив ТК Дмитро Турчин, новим власником станції стала компанія Анатолія Євтухова («Шансон», «Шарманка», «Ренесанс», «Континент», DJ-FM, «Бізнес-радіо»). Раніше, нагадаємо, «Мюзік радіо» входило до радіогрупи Українського медіахолдингу. Генеральний директор радіогрупи УМХ Богдан Мотулько не зміг прокоментувати інформацію про продаж станції, ТК чекає на коментарі прес-служби УМХ.

 

Водночас Анатолій Євтухов сказав ТК, що зможе розповісти про деталі угоди і переформатування станцій після 1 червня. «Але це буде окремий формат», - уточнив він у відповідь на запитання, чи увіллються частоти «Мюзік радіо» до вже існуючих мереж, які належать панові Євтухову. До 1 червня на хвилях 101,5 МГц у Києві і 88,5 МГц у Дніпропетровську мовитиме «Мюзік радіо».

 

«Мюзік радіо» - музично-інформаційна радіостанція, з 2000 року мовить у форматі Easy Listening (легка музика). З 2004 року належала радіогрупі УМХ. ТОВ «Мюзік радіо» володіє двома ліцензіями на мовлення в Києві на частоті 101,5 МГц (НР № 0136-м з 18 липня 2002 р. по 18 липня 2009 р.) і в Дніпропетровську на частоті 88,5 МГц (НР № 0137-м з 21 червня 2004 р. по 21 червня 2011 р.). У держреєстрі ТРО України станом на 1 січня 2009 року директором зазначалася Наталія Передерєєва, засновниками - ПП «Анвальт» (м. Київ) і ТОВ «Радіогрупа» (м. Харків).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16201
Читайте також
28.04.2009 22:59
Мар'яна Закусило
29 061
17.04.2009 16:04
Евгения Продаева
18 220
19.03.2009 09:00
Юлия Смирнова, для «Детектор медіа»
37 151
02.02.2009 11:21
Юлия Смирнова, для «Детектор медіа»
28 248
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ангелина
3781 дн. тому
Слушайте Светлое радио "Еммануил" - много хорошей музыки, да и информация полезная. Разве что найти осталось приемник с частотой 67,3 - а так с утра до вечера один позитив, да и к Богу поближе)
Wertuos
5288 дн. тому
Слава богу поки все грає, сподіваюсь таки протримається, а радіо One, жах просто, став аллою. УМХ продажні свині! Є ще, слава богу, radioparadise !
Oksana
5398 дн. тому
Як би там не було, Спасибі за можливість слухати чудові-неповторні композиції на Мюзік Радіо!!!!- Вже й не сподівалась, що можна буде продовжувати радіти життю разом із Мюзік:) ..і навіть думати не хочу, чи надовго залишили все так, як є зараз.. Хочеться вірити, що так і буде:) Спасибі.
Наталка
5430 дн. тому
Я в шоці! Це було моє улюблене радіо!:((( Що ж тепер слухати?!!! Втім, відверто кажучи, я боялася чогось подібного - надто шляхетна станція, з розумним підбором музики, інтелігентна, легка... Не вписувалася вона в увесь цей шансонно-попсово-блатняцький простір! Хороші, талановиті речі в цій країні довго не живуть. Або взагалі не народжуються...
krop16
5431 дн. тому
Если владельцы посчитали формат радиостанции устаревшим, то и аудитория, получается, тоже устарела. Очень жаль. Пропал Континент, потом Ренессанс, теперь и Мьюзик. Уверена, аудитория этих радиостанций лакомый кусочек, а она, как видно, никому не нужна. Удивительная страна!
marusia
5432 дн. тому
На щастя є ще "Бізнес-радіо" Хороша хвиля. радує, що поки що без ведучого. Зато є провисання в ефірі між піснями. Але це краще ніж нічого. Хоча Мурзік-радіо шкода. Я його любила. Хоч і слухала рідко....
слухавуавто
5432 дн. тому
добра була станція, пристойна, дійсно шкода. тепер і у радіо реклами мало буде шансів бути мною почутою, хоча я за нею не сумуватиму. відно клімат нє тот, шоб такі культури довго родили.
sova
5432 дн. тому
Я просто ошарашен ! В голове не укладывается, что моего любимого радио больше не будет в эфире ! Сначала сгинул Континент в старом формате, погиб Ренессанс, а теперь Мюзик-радио ! Что же слушать людям, ненавидящим шансон, блатняк и попсу ! Почему в Лондоне на ФМ есть джаз и классика и т.п., а у нас только музыка для одебиливания и так в своем большинстве дебильного населения ???
aLEXX
5432 дн. тому
....это последняя киевская радиостанция,которую можно было слушать без отвращения,перехожу на SKY.FM
Валентина
5432 дн. тому
Как жаль.... Я слушаю только эту станцию. Остальное слушать невозможно!
перехожий
5432 дн. тому
тенденція, однако...
абыРвалГ
5432 дн. тому
Люмпенизация столичного эфира продолжается ... Ну что же, окончательно выдавливают вменяемых в и-нет. Может оно и правильно: быдлу нужно про "силиконавые маазги", "владимирский централ" и "маасковскую прааписку" и оно его должно получать в надлежащем количестве, а то бунтовать еще вздумает
Тарас
5432 дн. тому
Жаль... очень жаль... Одна из любимых мной радиостанций. :(
цццц
5432 дн. тому
Да понятно шщо за "окремый формат". Шансон впарят или очердную радио Алла. Ни {CENSORED} вообще послушать будет вообще в машине. РадиоВан уже нет. Музик тоже, буду диски слушать тады.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду