«Радіоман» і «Радіо ”Тернопіль”» змінюють позивні на «4U»

17 Грудня 2008
28094
17 Грудня 2008
19:47

«Радіоман» і «Радіо ”Тернопіль”» змінюють позивні на «4U»

28094
«Радіоман» і «Радіо ”Тернопіль”» змінюють позивні на «4U»
Радіостанції медіагрупи RMF (Польща) – «Радіоман» у Львові та «Радіо ”Тернопіль”» в Івано-Франківську, Тернополі й Нововолинську (Волинська обл.) мовитимуть із позивними «4U». Відповідне рішення ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 17 грудня.
 
Як пояснила представник компанії на засіданні регуляторного органу, в ефірі позивний компанії звучатиме як «Для України – радіо для тебе».
 
Таким чином місцеві радіостанції не тільки офіційно об’єдналися в мережу, але й змінили територіальну категорію мовлення, отримавши регіональний статус (з внесенням відповідних змін до Плану розвитку національного телерадіопростору). 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28094
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
niff
5555 дн. тому
Була класна хвиля. а тепер {CENSORED}]!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тарас
5558 дн. тому
Скоти! Тепер не буду взагалі тої туфти слухати. Так обідно на серці, хочеться вімкнути 91,1, а тепер там москалі.... Ех, хай би задушилися своїм газом!
ХХХ
5559 дн. тому
Це все дуже не гарно і не справедливо!!! Вони не зважать на людей, які без цього радіо жити не могли, а тепер ??? Таке враження, що наплювали десь глибоко в душу своїми рос. піснями ... Не знаю що тепер слухати, можливо Radio One ?!
Володимир
5561 дн. тому
Радіоман був кращий
Лад
5563 дн. тому
2 Shurik - а ти би чув технічне мовленя 4 ю - волося б дибом стало - "Шелковое сердце", "Алегрова" - і так далі. Знову нема що слухати. Помісь Ретро і Руского радіо. Шо зробиш - німцям російське ближче...
petrovich
5610 дн. тому
Ромік. Руліш. Дались Тебе ети поляки.
Kotik
5610 дн. тому
ФО Ю воно певно звучить
Shurik
5612 дн. тому
Шановні менеджери RMF. Купіть будь-ласка в Києві якесь радейко, бо забадався вже вас в Інтернеті слухати - комп не візьмеш з собою на прогулянку.
Shuirk
5612 дн. тому
Фо Юкрейн, а не четыре У
Angel
5612 дн. тому
4U - это тоесть 4У?... интересно как это звучит?...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду