detector.media
«Телекритика»
25.12.2009 08:25
«Телятина» з Дашею Малаховою
«Телятина» з Дашею Малаховою
Гостя «Телятини» − екс-ведуча «Нового каналу» та «Інтера», досвідчений кулінар, донька відомого українського театрального режисера і тимчасово безробітна Дарія Малахова

Нова «Телятина» має «щасливий» порядковий номер, 7, адже була знята ще у жовтні, після чого вийшов інший випуск: «Телятина» №8 з Антоном Лірником. За словами авторів проекту Сергія Неретіна та Дмитра Федорова, вихід цього випуску постійно відкладали з різних причин - починаючи від перемонтажу, адже перша змонтована версія програми просто зникла з комп'ютера, і закінчуючи епідемією грипу A/H1N1. Але зрештою «Телятина» №7 все ж виходить в електронний прокат.

 

В цьому випуску своїми думками про телебачення діляться теле- та кінопродюсер Юрій Мінзянов, обличчя каналу «1+1» Юрій Горбунов та екс-генпродюсер українського телеканалу «1+1» та російського СТС Олександр Роднянський.

 

Принагідно ведучі програми «Телятина» вітають читачів «Детектор медіа» з усіма новорічно-різдвяними святами, бажають не надто міцно напиватися та продовжувати вірити в те, що телебачення може бути цікавим.

 

До зустрічей у Новому, 2010-му році!

 

 

 

1 частина

 

 

2 частина

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY