Письменник та перекладач Остап Українець мобілізувався

Письменник та перекладач Остап Українець мобілізувався

26 Березня 2024
1789
26 Березня 2024
11:11

Письменник та перекладач Остап Українець мобілізувався

1789
Нині він перебуває в навчальному центрі.
Письменник та перекладач Остап Українець мобілізувався
Письменник та перекладач Остап Українець мобілізувався

Письменник, перекладач, засновник та автор ютуб-каналу «Твоя підпільна гуманітарка» Остап Українець повідомив на своїй фейсбук-сторінці, що мобілізувався до Збройних сил України.

«Я остаточно мобілізувався, вже в навчальному центрі. Це означає, що вся чоловіча частина Гуманітарки наразі в ЗСУ. Тобто відео найближчим часом не буде. А книжки будуть, але ясно, що повільніше. Всього в Гуманітарці лишилася тільки Катря і на ній видавництво. Я ще не знаю, що буде з моїми поточними перекладами, але мабуть, що вони не робитимуться.

Наразі розбираюся, в якій частині зрештою служитиму, і вирішую адмінпитання. Ніби є варіант, але то ще в процесі. А там буде видно», — написав Українець.

«Детектор медіа» звернувся до нього по коментар, але наразі не отримав відповіді.

Читайте також:

Як раніше писав «Детектор медіа», телеведучий Артем Овдієнко пішов служити до Державної прикордонної служби.

У березні цього року також долучився до ЗСУ журналіст, координатор проєктів «Меморіал» та «Свої.City» від Агенції медійного росту «Або» Євген Спірін.

У лютому 2024-го стало відомо, що електронний музикант і саундпродюсер, автор проєкту thekomakoma Сергій Сілаков мобілізувався і став військовослужбовцем батальйону «Гроза», який входить до складу бригади «Буревій» Національної гвардії України.

Фото: фейсбук-сторінка Остапа Українця

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1789
Читайте також
14.11.2023 11:48
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
6 525
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду