Ведучий «Еспресо» Єгор Чечеринда долучився до ЗСУ

Ведучий «Еспресо» Єгор Чечеринда долучився до ЗСУ

14 Листопада 2023
6518
14 Листопада 2023
11:48

Ведучий «Еспресо» Єгор Чечеринда долучився до ЗСУ

6518
Наразі журналіст має звання капітана.
Ведучий «Еспресо» Єгор Чечеринда долучився до ЗСУ
Ведучий «Еспресо» Єгор Чечеринда долучився до ЗСУ

Журналіст і ведучий каналу «Еспресо» Єгор Чечеринда повідомив на своїй фейсбук-сторінці, що долучився до лав Збройних сил України.

«Шановні друзі! З сьогоднішнього дня я, на жаль, вже не є журналістом телеканалу "Еспресо". Війна вносить корективи в життя кожного з нас… Сили оборони — в пріоритеті. Дякую за довгі творчі роки всім причетним, хто був зі мною поруч», — написав Чечеринда.

Журналіст також повідомив, що наразі має звання капітана.

«Військовослужбовець. Капітан Єгор Чечеринда», — підписав фото журналіст.

Єгор Чечеринда у 1990-х працював журналістом служби новин «Радіо Люкс» у Львові. Як тележурналіст дебютував у програмі «Параграф» (ММЦ-Інтерньюз). Пізніше працював у новинах на СТБ, ICTV, «1+1». У грудні 2011-го став автором і ведучим програми «Окрема думка» на ТВі. Згодом на цьому ж каналі був керівником служби новин, ведучим інформаційно-аналітичної програми «Сьогодні про головне». Припинив співпрацю з ТВі у травні 2014-го, останніми роками працював на «Еспресо».

Нагадаємо, раніше ми писали, що співзасновник та головний редактор миколаївського онлайн-видання «Свідок.info» Андрій Прокопенко пішов захищати Україну.

Ведучий телеканалу «Прямий» та «Радіо Київ» Валерій Калниш мобілізувався до лав ЗСУ. 

Чернівецький інформаційний портал BukNews зупинив роботу через мобілізацію до Збройних сил України головного редактора медіа Юрія Чорнея

Воєнний кореспондент телеканалу «Прямий» Сергій Окішев долучився до лав Збройних сил України.

Фото: Єгор Чечеринда / фейсбук

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6518
Читайте також
23.02.2024 20:01
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
2 318
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду