Музикант проєкту thekomakoma Сергій Сілаков вступив до лав Нацгвардії України

Музикант проєкту thekomakoma Сергій Сілаков вступив до лав Нацгвардії України

Про це він повідомив у своєму інстаграмі 13 лютого, а вже 15 лютого відкрив збір на аеророзвідку.
Музикант проєкту thekomakoma Сергій Сілаков вступив до лав Нацгвардії України
Музикант проєкту thekomakoma Сергій Сілаков вступив до лав Нацгвардії України
16 Лют 2024
0
710

Електронний музикант і саундпродюсер, автор проєкту thekomakoma Сергій Сілаков мобілізувався і став військовослужбовцем батальйону «Гроза», який входить до складу бригади «Буревій» Національної гвардії України.

«Добрийвечір. Я підтримую мобілізацію. Є час забави, є час війни. Ніхто крім нас не спасе нас», — йдеться в дописі музиканта.

Також Сергій виклав другий допис, де звернувся до українців і попросив допомогти закрити збір. Наразі текст оновлений: Сілаков написав слова подяки та зазначив, що збір закрито.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений thekomakoma ????♣️???????? (@thekomakoma)

У коментарях музикантом захоплюються та дякують і зазначають, що хотілося б подивитися на людей, які його розкритикували під першим дописом, де він сказав, що підтримує мобілізацію.

Серед українських музикантів безліч різних думок щодо цього питання. Лідер гурту Pianoboy та музичний продюсер Національного відбору на «Євробачення-2024» Дмитро Шуров говорив: «Активно діючий артист, який гастролює, дає благодійні концерти, акумулює кошти для допомоги тим, хто її потребує, дає людям нові сенси та емоційну підтримку, принесе набагато більше ефективної користі перемозі, займаючись своєю справою, ніж в окопі чи на кухні».

Схожі думки з Дмитром Шуровим має і співак EL Кравчук. Він зазначав: «Це дуже велика помилка — призивати усіх без розбору». А співак Меловін розповідав в інтерв'ю, що не пішов добровольцем, бо йому страшно, називав себе сциклом. Але він захоплюється тими, хто пішов добровільно. Для Меловіна ці люди — герої.

Ті ж, хто наразі пішов захищати Україну, закликають мобілізуватися. Зокрема лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк говорив: «На мою думку, взагалі не треба чекати ніякого рекрутингу і мобілізації, просто наше життя змінилося, тепер у нас є в кожного своя професія, якщо вона є, да?».

Музикант і військовослужбовець Коля Сєрга наголошував, що війську потрібні люди, а блогери можуть стати на облік і бути прикладом для інших. А лідер гурту «Був'є», екслідер «Тартака», військовослужбовець Олександр Положинський повідомляв, що хоче служити поруч із вмотивованими людьми, а також роздумував щодо механізму фінансового врегулювання тих, хто не готовий стати до лав ЗСУ.

Як бачимо, частина українських музикантів мобілізувалася і стала на захист країни. А вчинок Сергія Сілакова заслуговує на повагу.

Фото: інстаграм thekomakoma, Андрій Хливнюк

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Ексведучий «Інтера» та в минулому спортивний журналіст ніяк не зупиниться. Ділиться своєю безцінною експертною думкою в тіктоку та просуває меседжі російської пропаганди.
26 Квіт 2024 19:00
665
Катерина Городнича
«Антоніна»
Гівняні прикраси, гівняні картини і гівняний мерч. Це не відгук на продукцію. Це її офіційний опис. Киянка Міша Куш у соцмережах рекламує свої товари бренду VALERA, зроблені з голубиного посліду. Спецпроєкт пабліку «Шо там» став нашою улюбленою нативною рекламою з першого перегляду.
25 Квіт 2024 19:30
1 122
Марина Крижня
«Антоніна»
У відеоролику співак Володимир Дантес та порноакторка Джозефін Джексон озвучили «пікантні» відео з котиками.
25 Квіт 2024 17:40
1 149
Марина Крижня
«Антоніна»
Користувачі соцмереж знову почали обговорювати фемінітиви. Здається, ця тема невичерпна.
24 Квіт 2024 18:00
7 759
Марина Крижня
«Антоніна»
Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. Якийсь, як каже Кіпіані, покидьок створив профіль, підписався його ім'ям та додав до нього нецензурне слово.
18 Квіт 2024 17:10
565
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча мала модерувати захід на економічну тематику для великої державної компанії, яку Яна не називає.
17 Квіт 2024 16:10
1 263
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду