Телеведучий Артем Овдієнко пішов служити до Державної прикордонної служби

Телеведучий Артем Овдієнко пішов служити до Державної прикордонної служби

21 Березня 2024
37819
21 Березня 2024
16:27

Телеведучий Артем Овдієнко пішов служити до Державної прикордонної служби

37819
На службу медійник пішов добровільно, скориставшись системою рекрутингу.
Телеведучий Артем Овдієнко пішов служити до Державної прикордонної служби
Телеведучий Артем Овдієнко пішов служити до Державної прикордонної служби

Ведучий 24 каналу Артем Овдієнко вступив на військову службу. Про це він повідомив у четвер, 21 березня, на своїй фейсбук-сторінці.

Перед тим Артем опублікував допис, у якому перепросив у глядачів за «зникнення з ефіру». «В першу чергу, звісно, хочу подякувати глядачам (що я був вам цікавим усі ці роки), але також й перепросити хочу, що можу вас зараз цим своїм рішенням розчарувати — адже причини мого зникнення з ефіру, мʼяко кажучи, “не надо мужні”: просто я більше не витягую балансувати зраду, шукати конструктив й фільтрувати негатив», — написав ведучий. А двома годинами пізніше розмістив на сторінці фото з присягою на вірність України, в якій значилось його прізвище.

У розмові з «Детектором медіа» Артем Овдієнко повідомив, що на службу пішов добровільно, скориставшися системою рекрутингу.

«Розсилав своє резюме по всіх цікавих мені позиціях, шукав напрямок, близький до моєї професійної діяльності. Досить довго були або відмови, або просто ігнорування моїх звернень. Зрештою зацікавилась мною ДПСУ. Потім був ТЦК та ВЛК. А тепер ось — присяга!» — розповів Артем.

Де саме він буде служити, сказати медійник поки не може: «Який подальший напрямок, які подальші дії — все в процесі, тут просто трохи інший темпоритм ухвалення рішень, тому не можу дати на це відповідь».

Артему Овдієнку 44 роки, до 2018 року він працював на 5 каналі, потім перейшов на 24 канал. «За ці шість років 24 канал став для мене рідним домом, залишати який добровільно дуже важко, але треба», — каже Овдієнко.

Нагадаємо, в лютому 2024 року український телеведучий каналу СТБ Орест Дрималовський у прямому ефірі телемарафону повідомив, що мобілізується до ЗСУ. 

Раніше ми також повідомляли про те, що журналістка, ведуча Radio NV Алла Кошляк служить у 47-ій бригаді «Маґура» у складі Сухопутних військ ЗСУ. Крім того, до лав Збройних сил України долучились журналіст і ведучий каналу «Еспресо» Єгор Чечеринда, ведучий телеканалу «Прямий» та «Радіо Київ» Валерій Калниш,  воєнний кореспондент телеканалу «Прямий» Сергій Окішев, головний редактор «Новинарні» Дмитро Лиховій та багато інших медійників.

Фото: скриншот відео, фейсбук Артема Овдієнка 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
37819
Читайте також
16.07.2023 23:04
Олена Чередниченко
«Детектор медіа»
2 790
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду