detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
26.03.2024 11:11
Письменник та перекладач Остап Українець мобілізувався
Письменник та перекладач Остап Українець мобілізувався
Нині він перебуває в навчальному центрі.

Письменник, перекладач, засновник та автор ютуб-каналу «Твоя підпільна гуманітарка» Остап Українець повідомив на своїй фейсбук-сторінці, що мобілізувався до Збройних сил України.

«Я остаточно мобілізувався, вже в навчальному центрі. Це означає, що вся чоловіча частина Гуманітарки наразі в ЗСУ. Тобто відео найближчим часом не буде. А книжки будуть, але ясно, що повільніше. Всього в Гуманітарці лишилася тільки Катря і на ній видавництво. Я ще не знаю, що буде з моїми поточними перекладами, але мабуть, що вони не робитимуться.

Наразі розбираюся, в якій частині зрештою служитиму, і вирішую адмінпитання. Ніби є варіант, але то ще в процесі. А там буде видно», — написав Українець.

«Детектор медіа» звернувся до нього по коментар, але наразі не отримав відповіді.

Читайте також:

Як раніше писав «Детектор медіа», телеведучий Артем Овдієнко пішов служити до Державної прикордонної служби.

У березні цього року також долучився до ЗСУ журналіст, координатор проєктів «Меморіал» та «Свої.City» від Агенції медійного росту «Або» Євген Спірін.

У лютому 2024-го стало відомо, що електронний музикант і саундпродюсер, автор проєкту thekomakoma Сергій Сілаков мобілізувався і став військовослужбовцем батальйону «Гроза», який входить до складу бригади «Буревій» Національної гвардії України.

Фото: фейсбук-сторінка Остапа Українця

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY