Олексій Арестович про свій щомісячний дохід на ютубі: «Тисяч 30 доларів»

Олексій Арестович про свій щомісячний дохід на ютубі: «Тисяч 30 доларів»

25 Січня 2024
1134
25 Січня 2024
13:12

Олексій Арестович про свій щомісячний дохід на ютубі: «Тисяч 30 доларів»

1134
Втім, основний прибуток колишній позаштатний радник ОП отримує не від ютубу, а від слухачів його психологічних семінарів.
Олексій Арестович про свій щомісячний дохід на ютубі: «Тисяч 30 доларів»
Олексій Арестович про свій щомісячний дохід на ютубі: «Тисяч 30 доларів»

Колишній позаштатний радник Офісу Президента України Олексій Арестович в інтерв’ю блогерці Анні Олицькій розповів, скільки заробляє на своєму ютуб-каналі та яке з джерел його доходів є найприбутковішим.

«Тисяч тридцять доларів в місяць. Ну десь плюс-мінус. За рахунок переглядів», — сказав Арестович, ютуб-канал якого має на сьогодні понад 1,7 млн підписників.

При цьому він зазначив, що свій головний заробіток отримує з психологічних семінарів.

«У мене навчаються люди з понад 54 країн світу», — сказав Арестович. За його словами, зараз на одне його заняття приходять по 300–500 слухачів.

На запитання Олицької, чи були більшими його доходи, коли він брав участь у щовечірніх ефірах із Марком Фейгіним, Арестович заявив, що більшу частину прибутків від переглядів їхніх спільних ефірів отримував Фейгін. «До речі, як і гроші за мерч. Я ж не отримав ні копійки з мерчу», — додав Арестович, сказавши при цьому, що не вважає це несправедливим.

Нагадаємо, восени минулого року журналісти Forbes Ukraine спробували підрахувати, скільки може заробляти щомісячно Олексій Арестович. «За консервативною оцінкою, при якій кожний його семінар відвідає 350 учасників, за жовтень він має заробити понад $120 000», — йшлося в публікації видання.

Читайте також:

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року, у перший день повномасштабної війни Росії проти України, у пресзалі Офісу президента запустили пресцентр, щоб надавати оперативну інформацію про перебіг подій, пов’язаних із російським вторгненням. Основними спікерами цього пресцентру стали речник Президента України Сергій Никифоров та колишній позаштатний радник голови ОПУ, ексспікер делегації України в тристоронній контактній групі щодо Донбасу Олексій Арестович. 

Зранку 17 січня 2023-го Олексій Арестович повідомив, що написав заяву про звільнення з посади радника Офісу президента після «принципової помилки». Напередодні, увечері 14 січня, Олексій Арестович під час інтерв’ю з Марком Фейгіним заявив, що російську ракету, яка влучила в багатоповерхівку у Дніпрі, нібито збили українські військові, внаслідок чого вона впала на під’їзд.

Фото: скриншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1134
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду