Не лише льотчик, а і військовий перекладач. Як Арестович може «спалитися» на брехні

Не лише льотчик, а і військовий перекладач. Як Арестович може «спалитися» на брехні

В інтернетах обговорюють нове інтерв'ю Дмитра Гордона, яке він взяв у Олексія Арестовича. Компанія така, що веселих цитат — до кольору, до вибору.
Не лише льотчик, а і військовий перекладач. Як Арестович може «спалитися» на брехні
Не лише льотчик, а і військовий перекладач. Як Арестович може «спалитися» на брехні
5 Лип 2023
1
13899

Одна з найкращих — про льотчика. І не дивно. Тут одразу ж напрошується жарт із Подерв'янського, який у нас — на всі випадки життя: «Пока ти в тилу баб портіл, я в танкє гарєл. Я льотчик». 

Експерти з усього — Гордон та Арестович — розмовляли про F-16. І останній похвалився: «Я сам льотчик. На маленьких літаках літаю. Навчитися підіймати й опускати літаки — це три дні взагалі». 

В жодному разі не сумніваюся в уміннях пана Арестовича. Просто вирішила вам нагадати також дуже веселу появу нашого героя в іншому шоу — на каналі в Олексія Дурнєва. Там програма трохи дала збій. Вони дивилися і коментували сториз, зокрема Вікторії Боні. Це російська не зовсім зрозуміло хто, але вона сиділа з намальованими вусами та клатчем, на якому було написано:«war wouldn’t exist if men gave birth». 

Це досить популярна фраза, і перекладається вона дуже просто:«Воєн не існувало б, якби чоловіки народжували». Дурнєв з Арестовичем взялися перекладати. Причому з перших слів — неправильно. Дурнєву стало розуму одразу сказати, що він не знає англійську так добре, щоб усе це зрозуміти. А ось його гість почав сипати жартами і стверджувати, що то Боня не вміє англійською писати:

«Я, наприклад, теж розумію англійську. Я перекладач військовий. Але і я не розумію, що тут написано».  

Глядачі, які хоч і не військові перекладачі, але зрозуміли значення фрази одразу, явно мали що написати під відео. І, безумовно, це зробили. 

Ось так Олексій Арестович вчергове втратив обличчя. 

До речі, йому дуже пасувала би й інша цитата з нашого дорогого Леся:

Таких га*донів часто бачив я, 

Що всім п*дять: я — гуру, я — учитель!

Несіть мені усі по три рубля

І мудрості вам дам я до*я. 

А сам читать уміє по складам

І голосно пердить в компан'ї дам.

«Medialife»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Еол
219 дн. тому
Шановна, якщо в ижурналіст, то, будь ласка. перевіряйте інформацію. Арестович отримав сертифікат пілота у 2018 році, на якого він тренувався з 2016, про що є фото і відео докази на його сторінці у фейсбуці
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
25 Квіт 2024 16:20
560
Марина Крижня
«Антоніна»
Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
25 Квіт 2024 14:50
351
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
733
Катерина Городнича
«Антоніна»
Найвідоміший у Британії ведучий вечірніх новин, Г’ю Едвардс, після сексуального скандалу, який триває вже 10 місяців, був змушений звільнитися.
24 Квіт 2024 11:00
1 186
Марина Крижня
«Антоніна»
Три тижні тому канал СТБ випустив одинадцятий випуск «Супермами», який зараз обговорюють у соцмережах. Брат однієї з учасниць, яка родом з Луганщини, воював за росіян у 2016 році, але нібито цього сам не хотів. Вона ж, як вважають деякі користувачі соцмереж, розповіла свою версію подій, відмінну від правди.
22 Квіт 2024 17:00
384
Ольга Семенюк
«Антоніна»
Свята Галичина. Скільки праведного й мемасного в цьому словосполученні. Тілько ві Львові фраза «Де у вас тут найближча греко-католицька церква» – не жарт, а дійсність.
22 Квіт 2024 10:40
554
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду