Журналісти опублікували відео з Арестовичем під час прогулянки на Лазуровому узбережжі

Журналісти опублікували відео з Арестовичем під час прогулянки на Лазуровому узбережжі

13 Лютого 2024
2215
13 Лютого 2024
10:44

Журналісти опублікували відео з Арестовичем під час прогулянки на Лазуровому узбережжі

2215
Помітивши камеру, ексрадник керівника ОПУ зробив зауваження про те, що зйомка без дозволу заборонена.
Журналісти опублікували відео з Арестовичем під час прогулянки на Лазуровому узбережжі
Журналісти опублікували відео з Арестовичем під час прогулянки на Лазуровому узбережжі

Колишнього позаштатного радника керівника Офісу Президента України Олексія Арестовича, який минулого року виїхав з України, помітили на Лазуровому узбережжі Франції. Відео, як Арестович прогулюється вулицями Монако, опублікувала «Українська правда».

Арестовича побачили в компанії з невідомим чоловіком у районі Монте-Карло, який славиться своїми казино. Коли ексрадник керівника ОПУ побачив, що його знімають на камеру, зауважив, що тут «зйомка без дозволу заборонена».

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року, у перший день повномасштабної війни Росії проти України, у пресзалі Офісу президента запустили пресцентр, щоб надавати оперативну інформацію про перебіг подій, пов’язаних із російським вторгненням. Основними спікерами цього пресцентру стали речник Президента України Сергій Никифоров та колишній позаштатний радник голови ОПУ, ексспікер делегації України в тристоронній контактній групі щодо Донбасу Олексій Арестович. 

Зранку 17 січня 2023-го Олексій Арестович повідомив, що написав заяву про звільнення з посади радника Офісу президента після «принципової помилки». Напередодні, увечері 14 січня, Олексій Арестович під час інтерв’ю з Марком Фейгіним заявив, що російську ракету, яка влучила в багатоповерхівку у Дніпрі, нібито збили українські військові, внаслідок чого вона впала на під’їзд.

З осені 2023 року Арестович перебуває за межами України та відмовляється коментувати, на яких підставах він виїхав за кордон під час дії воєнного стану.

Нещодавно видання NGL.media заявило, що колишній позаштатний радник голови Офісу президента виїхав з країни завдяки листу Головного управління розвідки Міністерства оборони України та наразі проживає в США.

І в ГУР, і Держприкордонслужбі заперечують, що Арестович виїхав на підставі листа Головного управління розвідки МОУ. Натомість журналісти NGL.media стверджують, що опублікували відповідні дані, спираючись на реєстр ДПСУ.

Читайте також:

Фото: скриншот з відеозапису «Української правди»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2215
Читайте також
25.03.2023 11:00
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
4 063
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
75 дн. тому
Юдейці намагаються переключити увагу з себе корумпованих на інших. Так завжди буває під час агонії. На жаль історія знає подібні випадки, тільки зовнішнє втручання могло припинити нацизм і військові злочини. Тому що саме узурповане і засліплене подібною пропагандою обрізаних недоторканих населення не могло нічого зробити. Так було з Гітлером коли коаліція на чолі з США втрутилось і той мерзотник вбив себе. Так було з Кампучією коли Пол Пот як бандерівське сміття ховався у схронах. Є надія що так буде з приходом Трампа. Коли приберуть всю цю юдейську фашистську хунту, замість Гаагського трибуналу потрібен Нюрнбергський. На жаль до цього часу Україна продовжує гинути.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду