Микола Корчага став креативним директором Live Network

Микола Корчага став креативним директором Live Network

20 Січня 2022
1550
20 Січня 2022
11:30

Микола Корчага став креативним директором Live Network

1550
Як і очільник Live Network Юрій Будяк, Микола Корчага раніше працював на «Інтері», «112 Україна» та NewsOne.
Микола Корчага став креативним директором Live Network
Микола Корчага став креативним директором Live Network

Медіаменеджер, колишній продюсер каналу «112 Україна» Микола Корчага став креативним директором медіахолдингу Live Network, про що повідомила пресслужба. 

У холдингу він відповідає за аудіовізуальну складову телеканалів і працює над їхньою розбудовою в інформаційному напрямку. Зокрема, вносить зміни у вигляд ефірних студій та ведучих.

«Ми обрали краще розташування для трансляції новин, зробили локацію більш контрастною. Такі зміни були втілені без фінансових вкладень. Також ми відкоригували показ – сконцентрувались на крупних планах, змінили кадрування. Картинка студій стала пластичнішою, а образи ведучих – органічними до інформаційної сфери та новин, які вони транслюють», – розповів Микола Корчага.

За його словами, зміни стосуватимуться також «Типового Києва» та «Одеса.Live», у тому числі графіки та зовнішнього вигляду студій.

Микола Корчага почав працювати на телебаченні в 1992 році – був асистентом режисера українського продакшену «Мегапол». Далі здобув профільну освіту та пройшов шлях від оператора-постановника до продюсера і креативного директора. Працював на телеканалах «Інтер», «112 Україна» та NewsOne.

Нагадаємо, медіахолдинг Live Network заснований наприкінці 2020 року, до його складу входять регіональні телеканали Live (раніше Kyiv.live), «Типовий Київ», Odesa.live. Медіахолдинг належить нардепу від «ОПЗЖ» Вадиму Столару.

26 листопада 2021-го Live Network очолив Юрій Будяк. До цього він очолював канал NewsOne, а також входив до дирекції телеканалу «112 Україна».

Телеграм-канал «Бабельки» повідомив, що після зміни керівництва Live Network були звільнені понад 130 людей, на каналі Live закрили низку проєктів, а сам мовник планують повністю переорієнтувати на новини. Також оновлений канал нібито «співпрацюватиме з Офісом президента».

У бліц-інтерв'ю «Детектору медіа» Будяк підтвердив, що справді змінює концепцію, але його завдання – зберегти існуючу команду та потенціал і ще більше розвинути його.

Генеральною продюсеркою Live Network у грудні 2021-го стала Людмила Писанко. До цього вона була шефредакторкою розмовних проєктів інформаційного телеканалу «Україна 24».

Фото: пресслужба Live Network

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1550
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду