Ірина Малихіна стала шефредакторкою регіонального мовлення на Суспільному

Ірина Малихіна стала шефредакторкою регіонального мовлення на Суспільному

1 Вересня 2023
2768
1 Вересня 2023
13:08

Ірина Малихіна стала шефредакторкою регіонального мовлення на Суспільному

2768
Свій вибір нового місця роботи досвідчена медійниця назвала в коментарі «Детектору медіа» «логічним кроком».
Ірина Малихіна стала шефредакторкою регіонального мовлення на Суспільному
Ірина Малихіна стала шефредакторкою регіонального мовлення на Суспільному

«Детектор медіа» з власних джерел дізнався, що відсьогодні, 1 вересня, Ірина Малихіна почала працювати на Суспільному на посаді шефредакторки регіонального мовлення. Мовник підтвердив цю інформацію нашій редакції.

У коментарі «Детектору медіа» Ірина пояснила свою мотивацію працювати саме на Суспільному.

«Чому Суспільне? Це для мене логічний крок, з огляду на власні професійні принципи, які збігаються з місією Суспільного. Суспільний мовник — перспективний гравець на інформаційному ринку, який має великий потенціал — саме через свою, передовсім, інституційність. Я поважаю роботу колег і те, як вперто вони доводять цінність такого медіа для суспільства. У Суспільного зростають показники, особливо в диджиталі. І це теж для мене цікаво, бо останні 5 років я вже працювала у тісній спайці класичного телебачення та платформ у соцмережах, або й зовсім в онлайн-медіа, як-от “Радіо Свобода”», — сказала медійниця.

Ірина Малихіна була журналісткою, продюсеркою, авторкою документальних стрічок на «Радіо Свобода», до цього очолювала службу новин телеканалу «112 Україна». Також співпрацювала з каналами «1+1», СТБ, «Україна».

У вересні 2021-го вона стала шефредакторкою «Апостроф TV», звідки звільнилась у травні 2022-го.

З травня 2022-го по січень 2023 року Малихіна працювала шефредакторкою новин ТОВ «Кінокіт» (канал «Рада»), звідки звільнилася за власним бажанням.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв, що Катерина Сергацкова покинула посаду головної редакторки «Заборони», але залишається в журналістиці.

У липні цього року ми писали, що новою операційною директоркою дивізіону Digital групи Starlight Media стала Ольга Катющенко

29 червня на зборах трудового колективу «Громадського радіо» Тетяну Трощинську переобрали головною редакторкою медіа.

Фото: Ірина Малихіна / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2768
Читайте також
01.08.2023 20:35
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
4 666
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду