Андрій Яніцький став директором з розвитку онлайн-медіа «Еспресо.tv»

Андрій Яніцький став директором з розвитку онлайн-медіа «Еспресо.tv»

3 Вересня 2023
2692
3 Вересня 2023
13:57

Андрій Яніцький став директором з розвитку онлайн-медіа «Еспресо.tv»

2692
До цього протягом чотирьох років він працював телеведучим на каналі «Еспресо».
Андрій Яніцький став директором з розвитку онлайн-медіа «Еспресо.tv»
Андрій Яніцький став директором з розвитку онлайн-медіа «Еспресо.tv»

Журналіст Андрій Яніцький пішов з посади економічного оглядача на телеканалі «Еспресо» й натомість очолив відділ розвитку онлайн-медіа мовника. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці, а також підтвердив «Детектору медіа».

Він працював телеведучим на каналі «Еспресо» протягом чотирьох років.

«Дякую керівникам "Еспресо", які повірили у профільну економічну програму на телебаченні та підтримали її. Економіка на "Еспресо" залишається, мій колега Олександр Морщавка робить чудові економічні новини у вечірніх блоках. А я тепер буду опікуватися сайтом — переходжу на позицію директора з розвитку онлайн-медіа "Еспресо.tv"»— написав Яніцький.

Як пояснив журналіст у коментарі «ДМ», цю посаду запровадили лише нещодавно, щоб розвивати нову концепцію сайту мовника. Андрій Яніцький займатиметься стратегічним напрямком, а нинішній головний редактор Андрій Нестеренко тактичним.

«Структурно я не в підпорядкуванні Андрія Нестеренка, але й він не в моєму. Ми співіснуємо разом та просто маємо різний функціонал: в нього — операційна, поточна робота сайту, а в мене — перспективні напрямки роботи (робота в нових жанрах, залучення нових партнерів, розвиток нових структурних підрозділів)»зазначив Андрій Яніцький.

У понеділок, 4 вересня, пресслужба «Еспресо.tv» розкриє подробиці щодо змін на сайті, анонсував медійник. 

Зауважимо, що колишній головний редактор сайту «Еспресо.tv» Сергій Руденко залишив свою посаду 16 травня цього року. Водночас він залишається на каналі, де виходить у праймтаймі його щоденна програма «Вердикт». Про це журналіст раніше розповідав у коментарі «Детектору медіа».

Андрій Яніцький — економічний журналіст та редактор. Працював у LB.ua, Weekly.ua, «Газета 24», «Комерсант-Україна», «Українські новини», «Дело».

Його статті виходили у британських, російських та латвійських медіа. Був визнаний найкращим фінансовим журналістом України 2017 року за версією ICU. Протягом кількох років очолював Київську незалежну медіапрофспілку.

2 грудня 2022 року Яніцький повідомив, що іде з посади керівника Центру журналістики Київської школи економіки. Він очолював інституцію з 2018 року. В ексклюзивному коментарі «Детектору медіа» Яніцький пояснив причини свого відходу з КШЕ.

Тоді ж він очолив міжнародний російськомовний медіапроєкт «Дрон Медиа», а вже в липні цього року пішов з посади головного редактора видання, водночас залишаючись з його командою у ролі радника та дописувача.

Андрій Яніцький також є українським редактором The Institute for War and Peace Reporting та автором низки матеріалів на Media Sapiens.

Фото: Юля Радзік / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2692
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду