Журналіст Роман Чайка долучився до команди каналу «Еспресо»

Журналіст Роман Чайка долучився до команди каналу «Еспресо»

21 Серпня 2023
2140
21 Серпня 2023
20:45

Журналіст Роман Чайка долучився до команди каналу «Еспресо»

2140
Він працює на телеканалі з 1 серпня як ведучий інформаційного марафону «Ранок» разом із Христиною Яцків.
Журналіст Роман Чайка долучився до команди каналу «Еспресо»
Журналіст Роман Чайка долучився до команди каналу «Еспресо»

Журналіст, теле- і радіоведучий, музикант Роман Чайка став частиною команди каналу «Еспресо». Це в коментарі «Детектору медіа» підтвердив сам журналіст, а також пресслужба мовника.

Як зауважили в «Еспресо», Роман Чайка працює на телеканалі з 1 серпня як ведучий інформаційного марафону «Ранок» разом із Христиною Яцків. Він також продовжить свою роботу у новому сезоні мовника, який стартує в жовтні. Пресслужба обіцяє невдовзі повідомити про всі подробиці.

Медійник зазначив, що наразі поєднує роботу на телеканалі та радіостанції «FM Галичина», де веде програму «Наскоком».

Роман Чайка відомий телеглядачам як ведучий 5 каналу, на якому він працював з 2003 року. Зокрема, журналіст був редактором та ведучим програми «5 копійок», вів аналітичну програму «Час. Підсумки дня», токшоу «Клуб реформ», а також сатиричні проєкти. 

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 5 канал фактично припинив співпрацю з Романом Чайкою, оскільки «на каналі не бракувало ведучих». 

У вересні минулого року Романа помітили в ефірі російськомовного ліберального онлайн-телеканалу «Утро февраля», створеного колишнім депутатом Державної думи Іллею Пономарьовим. Тоді в інтерв'ю «Детектору медіа» він зазначив, що не розглядає свою участь у цьому проєкті як щось більше, ніж тимчасову активність для перемоги України: «Не трактую її як журналістику, а радше як контрпропаганду». Детальніше про це можна прочитати тут.

        Читайте також:

Фото: Тарас Подолян 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2140
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду